IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо мъжете обичат да им говорите „мръсотии“

6 септември 2015 14 05

Така се чувстват по-желани и по-уверени

Снимка: istock

Снимка: istock

В почти всеки материал, даващ съвети как да разнообразите сексуалния си живот и да подсилите желанието за ласки на половинката ви, се казва, че трябва да говорите „мръснишки“. Много жени смятат това за нелепо, вулгарно и категорично отказват да го правят дори в спалнята, но може би причината е, че досега не разбираха ясно смисъла на тази „игра на думи“.

Истината е, че мъжете изпитват потребност да ви виждат в една по-различна светлина, която се отразява благотворно и на тяхното собствено представяне в леглото.

Причините:

1. Възбужда ги, защото виждат различното ви АЗ. В ежедневието си, вероятно се държите като „дама“ – културна, сдържана, премерена и когато в спалнята отворите палавата си уста, той е приятно изненадан, шокиран и объркан, което автоматично го възбужда повече.

2. Той се чувства като секс бог. Много от палавите приказки в леглото звучат като комплименти за него, а и му подсказват, че вие се наслаждавате на всичко, което прави и сте готови да изпълните и най-големите му фантазии, което го мотивира да бъде креативен и да се раздава.

3. Увереността ви му се струва много секси. Жените, които говорят „мръсотийки“ под завивките излъчват увереност, самочувствие и най-вече показват, че знаят какво точно искат. Всичко това вдига мъжкото либидо и кара половинката ви да се постарае

4. Показва му, че много го желаете (секса и самия него). Палавите думички са знак, че жената се е възбудила много, че се е отпуснала достатъчно и че няма търпение да се поизпоти с партньора си в леглото. Мъжете не искат просто едно топло женско тяло, а жена, която да бъде активна, знае какво иска и не се страхува да го каже и изисква.

Знаете ли, че има уроци как да се научите да говорите „мръсотии“?

Тъй като на голяма част от дамите това не им идва отвътре, има създадена специална програма с името „Езикът на желанието“ (Language of Desire), която може да ви помогне да се разделите със срамежливостта и да събудите палавата сирена у себе си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари