IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-предпочитаните места за секс

29 октомври 2015 15 00

А на вас къде ви харесва...?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Традиционно мястото, на което по-голяма част от двойките правят секс, е спалнята. Все пак нищо не може да се сравни с комфорта на вашето собствено легло, чистите чаршафи и уютната атмосфера.

Колкото и да е хубаво забавлението между чаршафите обаче, знаете, че рутината е способна да развали и най-хубавия сексуален живот.

По тази причина по-голяма част от хората понякога решават да сменят секс локацията си и да се насочат към някое по-различно място от спалнята.

Кои обаче са най-предпочитаните места за интимности с партньора? Резултатите от скорошно изследване са категорични:

Във всекидневната

На първо място като втора предпочитана секс локация след спалнята се явява всекидневната. Вероятно това се дължи на факта, че много двойки предпочитат да „се забавляват“ в дома си, вместо да рискуват да бъдат хванати на някое обществено място. Да не забравяме и че диванът е почти толкова удобен, колкото леглото.

В банята

И по-точно – под душа. Второ място в класацията заема сексът под течащата вода. Отново имаме лесен достъп до място, без опасност партньорите да бъдат притеснени от някого. Да не забравяме и че сексът под топлата струя вода може да нагорещи още повече страстите между двама души.

В колата

Трето място се присъжда на автомобила. Макар мястото в него да е ограничено, понякога въображението на двама възбудени е достатъчно „силно“, за да победи всякакви неудобства в една кола. Пък и все пак е важно двойката да се забавлява, независимо, че не лежи върху кралска спалня.

На плажа

Дори и само веднъж в годината, когато е лято, много от двойките използват възможността и правят секс на плажа. Макар че мястото е доста неудобно за интимности, факт е, че голяма част от жените и мъжете нямат нищо против да правят секс именно върху пясъка. Само внимавайте да не се окажете забележителност за туристи в някой морски курорт.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Анонимен ( преди 8 години )
110 ( преди 8 години )
На нас най ни харесва отзад :P
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
110 ( преди 8 години )
На нас най ни харесва отзад :P
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар