IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как може да „свалите самолета му“

2 ноември 2015 16 00

Кои са действията, с които жените могат несъзнателно да убият желанието за секс у своя партньор

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Сексът е естествен и лесен, но невинаги. Има някои определени действия, с които жените направо могат да смразят ерекцията на мъжете и да ги оставят доста разочаровани и откровено раздразнени.

Това са малки неща, които може да изглеждат забавни или невинни, но всъщност са проблематични и дори травмиращи.

Те могат да повлияят на мъжа психически и той да се почувства неадекватен да прави секс точно в този момент, а и при следващ път.

Ето кои са въпросните грешки, които жените могат да допуснат в леглото и несъзнателно да отблъснат своя партньор:

1. Да имате прекалено високи очаквания за любовната игра

Естествено е една жена да очаква любовна игра в леглото, но не и да иска мъжът да се занимава само с нея в продължение на половин час, без да му отвърне със същото. Жената, която има нужда от прекалено дълга любовна стимулация с ръце или език, преди да се стигне до проникване, може да убие ерекцията на мъжа и да го накара да се замисли дали изобщо му се иска да продължава.

2. Да се правите на порно звезда

Мъжете мразят жени, които се държат фалшиво в леглото и се правят на много опитни, когато е ясно, че не са. Не се опитвайте да подражавате на порно актрисите, да опитвате сложни пози и като цяло да преигравате. Така можете да убиете настроението за секс на половинката си, особено ако изглеждате тромаво и неопитно.

3. Да се държите като девица

Дори да нямате никакъв опит в леглото, трябва да изглеждате развълнувана от факта, че ще правите любов с гаджето си. Не се дръжте прекалено скромно, сякаш сте монахиня. Това означава, че не трябва да се обиждате или възмущавате, ако той иска да опита нещо ново в леглото или ако ви прави сексуални намеци. Освен това от време на време вие сама трябва да инициирате секса, а не да смятате, че това е задължение на половинката ви.

4. Да правите секс по задължение

„Днес съм в овулация, хайде да правим секс!“. Това изречение си е истински страстоубиец. Сексът никога не трябва да се прави по график или да се отмята като ангажимент. Дори да работите за бебе, то правете го по възможно най-спонтанния начин и не засягайте думата „овулация“.

5. Да правите секс по милост

Ако не сте в настроение за секс, просто си признайте! Никой мъж не обича да прави секс със задрямала жена, която гледа апатично и безизразно, или видимо умира от скука. Мъжът усеща кога приятелката му действително е възбудена и се наслаждава на ласките му. Ако сте видимо отегчена, вие ще го засегнете и може дори да го травмирате и занапред.

6. Да правите грозни гримаси по време на оргазъм

Мъжът обича да вижда лицето на приятелката си, когато тя достига до връхната точка, но ако гримасата е твърде драматична или ексцентрична, то тя може да убие всякакъв ентусиазъм у него. Мъжете ненавиждат и физиономии на оргазми, които са очевидни ментета. Те могат да ги накарат да се почувстват наистина глупаво.

7. Да се държите странно

Не е добре да се кикотите, да се просълзявате или да водите задълбочени разговори по време на секс. Това не са неща, които ще се харесат на мъжа точно в този момент.

8. Да вадите списък с инструкции

Избягвайте да командвате гаджето си в леглото или да го направлявате постоянно какво да прави с думи от вида: „По-бързо!", „По-бавно!“, „Не още!“, „Сложи си ръцете на гърдите ми.“ и т. н. Подобни напътствия могат определено да го вбесят и да убият ерекцията му.

9. Да го питате „Свърши ли вече?!“

Този въпрос е истински удар под кръста, особено ако е зададен от жената. Той кара мъжа да осъзнае, че жената вече е отегчена от креватните забавления, и че ѝ се иска да приключва с тях възможно по-бързо.

10. Да се пазите от докосване

Мъжете обичат уверените жени. Затова, ако гаджето ви си движи ръката по тялото ви, дори по някои по-заоблени зони, никога не го спирайте или отблъсквайте. Не забравяйте, че вашият човек ви обича такава, каквато сте и се възбужда от вида и допира на тялото ви. Ако проявявате несигурност в леглото, вие ще убиете и неговото удоволствие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

V ( преди 8 години )
За мен най-голям страсто-убиец е когато ме нарича с *** имена по време на секс. Ужасно е!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар