IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс съвети за мъже от опитни бисексуални жени

11 ноември 2015 16 30

Как да задоволите жената до себе си

Преди да стане госпожа Деп, Амбър Хърд имаше връзка с жена; Снимка: Malibu Magazine

Преди да стане госпожа Деп, Амбър Хърд имаше връзка с жена; Снимка: Malibu Magazine

Много мъже смятат, че знаят всичко за женското тяло и удоволствие, а празнините наваксват с порно и мъжки разговори.

Истината обаче е, че най-голям експерт по женска анатомия и оргазъм са бисексуалните жени. Те самите доставят удоволствие на други представителки от своя пол, както и са изследвали и по какъв начин им въздействат мъжките ласки.

Ето защо няколко дами смело решиха да посъветват представителите на силния пол за това как да се справят най-добре в леглото:

Няма правило за женския оргазъм

Може да сте прочели десетки материали за това какво я възбужда, но всяка жена е уникална и не може да бъде подчинена на няколко научни или художествени описания. По-добре експериментирайте, говорете открито и я оставете тя да ви подскаже как да я задоволите.

Гледайте колкото порно искате, но не заучавайте движения от него

Сексът трябва да се базира на взаимно удоволствие. Всички знаем, че в порното женските оргазми са симулация и сюжетът се върти около това мъжът да свърши. Тоест – фокусът е върху неговото удоволствие. Често любовната игра и оралните ласки, насочени към жените, са незадоволителни, а грубото опипване и стискане не се нрави на повечето жени и вместо наслада, им носи болка.

Подновете връзката си с гърдите ѝ

Макар че мъжете знаят, че гърдите са ерогенна зона, те продължават да им отделят по-малко внимание. Или изхождайки от горната точка, да ги третират като балони с вода, които могат да стискат с каквато сила си преценят. Към женските гърди трябва да се отнасяте с нежност. За да я възбудите, използвайте не само пръсти, а и език и сменяйте интензивността на натиска върху тях.

Членът ви е най-силното оръжие, но той не участва във всички „битки“

Сексът не е просто едното проникване. А и да бъдем честни, тази част от него не трае достатъчно дълго (при част от мъжете), за да задоволи една жена и да ѝ докара оргазъм. Подгряването, любовната игра и оралните ласки са много важни компоненти, за да може тя да се наслади на същинската част на акта и да пожелае повторение. Докосвайте я нежно, дразнете я, говорете ѝ палаво, боготворете я с уста и пръсти, и едва тогава ѝ покажете тайните си движения.

Не спирайте да показвате с думи колко харесвате тялото ѝ

Жените обичат с ушите си, чували сте го стотици пъти, нали? За да я предразположите да се отпусне и да бъде по-активна в леглото, тя има нужда да чува колко я желаете и колко секси я намирате. Комплиментите действат като афродизиак на дамите и нищо чудно тя да отприщи лъвицата в себе си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Emm ( преди 8 години )
"тя има нужда да чува колко я желаете и колко секси я намирате" - е това всеки *** може да ми го каже и повтори 20 пъти, не значи че ще ме привлече с нещо, точно обратното.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар