IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бялата лъжа, която ще направи семейния ви секс неотразим

22 декември 2015 16 20

Как да ѝ разкриете тайните си сексуални фантазии без да я засрамите

Снимка: Outwatch

Снимка: Outwatch

Едно от най-хубавите неща на семейния секс е, че знаете как да я възбудите и да ѝ докарате оргазъм. При женените двойки обаче еднообразието през годините води до една рутина и навик, които с времето могат да доведат до изневяра.

Дори да знаете всичките и специални точки, ако тя е отегчена, сексът за нея вече не е толкова приятно изживяване. Най-лошото нещо е, че повечето двойки не говорят за секса помежду си, твърди сексоложката Кристен Марк от университета в Кентъки.

„Дори да сте с някого години наред, разговорите за секс може да бъдат много страховити, защото показват една уязвима част от вашата същност. Особено ако искате да пробвате нещо ново.“, призна Марк.

Кристен обаче има една идея, която може да помогне на семейните двойки да разнообразят сексуалния си живот без да се чувстват засрамени или неудобно. Какво да направите?

Кажете на съпругата си, че сте имали много див и луд еротичен сън и вдъхновено ѝ разкажете своята фантазия, която уж сте сънували. Ако тя не реагира особено положително, може заедно да се посмеете на мръснишкото си подсъзнание. Но има и голяма вероятност да се вдъхнови и още същата вечер да изпробвате сюжета.

„Много по-лесно е в този контекст да кажете: „Искаш ли да пробваме?“. И след като веднъж започнете да говорите за сексуалните си желания, може и тя да се отвори към вас по темата и да сподели своите фантазии“, обясни Марк.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари