IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво си мислят мъжете, докато правят орална любов

7 юли 2016 16 00

Да влезем заедно за малко в главата им

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Мозъкът на мъжете буквално спира да работи, когато ципът е разкопчан, а панталоните свалени. Не, че господата тотално спират да мислят, просто тогава целта е една – „Гола жена, трябва да я докосвам!“.

Всичко това обаче се променя, когато дойде редът на оралните ласки. Тогава мъжете имат цел, нуждаят се от стратегия, за да направят дамата щастлива. Какви мисли се въртят в главата им?

1. Това ли е?

Мъжкият пенис няма как да остане незабелязан, без значение от размера. Женският клитор обаче е скрит и трябва изкусно умение да бъде стимулиран правилно. Още повече, че при всяка жена стимулацията е индивидуална. Ето защо мъжете са винаги леко неуверени, когато се заиграят с тази интимна област и все се чудят дали го правят правилно. Обратната връзка от дамата под формата на стенене и вербална мотивация е задължителна за насока.

2. О, не! Това драска!

Окосмяването в интимната област е демоде и не е особено приятно изживяване за представителите на силния пол, които с ентусиазъм са се хвърлили в оралните ласки. Дори да сте се обръснали преди няколко дни, малките наболи косъмчета, може да им причинят силен дискомфорт.

Препоръчително е да заложите на кола маска или лазерна епилация, след която дори при израстването, космите са по-меки.

3. Дано да ми върне жеста!

Голяма част от мъжете се надяват на реципрочност в оралните ласки и по тази причина изобщо се заемат с мисията да докарат оргазъм на своята партньорка. Справедливо е все пак, особено ако са умели с езика си!

4. Чакай, това оргазъм ли беше?

Още една мистерия! Мъжете искат да знаят, кога жената свършва. Това често си личи по виковете и стискането на косата или чаршафите, но тъй като господата знаят, че дамите симулират, се надяват да бъдат подобаващо уверени, че са си свършили работата.

5. Дали е достатъчно?

Той може и да завре лице между краката ви с ентусиазъм, но бъдете сигурни, че не смята да прекара там часове. И вие сте тази която трябва да му подскаже, че може да преминете към други действия, които със сигурност очаква с още по-голямо желание.

6. Може да пробваме 69?

Дори той да е от типа мъже, които обичат да доставят удоволствие с език на своята партньорка, не забравя и собственото си удоволствие и очаква реципрочност. Така че не бъдете егоисти и се погрижете и за него, повярвайте, това ще го мотивира да се раздава повече.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Пешо от Елин Пелин ( преди 7 години )
кът читъ тъквиз глупости,се едно читъ в.Труд на оня чобан тошо тошев
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар