IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

6 жени разкриха най-извратените мъжки желания по време на секс

2 септември 2016 15 40

Вместо възбуда, разпалват погнуса

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всеки човек има различни фетиши, особено в спалнята. И все пак за да може и двамата партньори да изпитват удоволствие и да се чувстват комфортно по време на секса, тези фантазии и възбуждащи желанието игрички, трябва да бъдат приемливи и по взаимно съгласие.

За съжаление, понякога сексуалните предпочитания са много странни и могат да доведат до конфузни ситуации. Няколко дами смело разкриха пред сп. WomensHealth какви странни изисквания са имали към тях техни партньори:

1. Покажи ми кръвта си

„Цикълът ми беше дошъл и след първата ни среща отидохме у тях, където признах каква е ситуацията. Предложих да му направя орална любов, но се оказа, че той си пада по кръв. Пожела той да ми прави орални ласки. Беше ми доста неудобно, но накрая склоних. Тъкмо започнах да се отпускам, когато той извади със зъби тампона ми. Казах му,че е се чувствам добре си тръгнах. Повече не му се обадих”, Алисия Л. 

2. Облeкчи се върху мен

"По средата на любовната предигра , един мъж ме помоли да се изпишкам върху него. Аз опитах да откажа с извинението, че не ми се ходи по нужда, а той стана и ми донесе бутилка вода. Грабнах си чантата и си тръгнах”, Меган М.

 3. Гледай ме

"Поканих онзи младеж на питие у нас. Говорихме си, свалихме си дрехите и тъкмо да му се метна и той ме спря с думите: „Само гледай”. Извади си го и започна да мастурбира пред мен. Исках да се включа, но уви, той просто искаше да го гледа”— Патрисия Д.

 4. Изходи се върху мен

„Мъжът, с когото излизах, си падаше по аналния секс и искаше да го правим, за да може моите фекалии да намажат члена му. После искаше да му правя орална любов, за да го почистя и да се изходя в ръцете му, за омаже тялото ми. Разбира се, желанието му не се сбъдна”, Саша С.

 5. Не пипай

„Един мъж, с когото излизах, не ми разрешаваше да пипам косата му. Това, разбира се, само засили желанието ми да го правя. Изглежда че той доста се ядоса, защото повече не ми се обади”. Миранда К.

 6. Удари ме

„Малко преди да свърши, бившият ми поиска да го ударя силно в стомаха с юмрук. Каза ми, че това правело оргазма му по-силен и по-добър. Разбира се, тази молба имаше обратен ефект при мен”, Ава Г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари