IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нагорещете страстите без да инвестирате излишни средства

25 септември 2016 15 30

Хем заздравявате връзката си, хем пестите пари!

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Страстта е като огъня – трябва постоянно да се поддържа. За целта двойките често трябва да мислят и инвестират в различни занимания, които им костват подготовка, време и не на последно място пари.

Да събудите либидото на любимия човек обаче се оказва не толкова сложна задача. Достатъчно е да бъдете креативни и да приложите някои трикове за съблазняване, сочи проучване на British Gas.

Ето и как може да възродите сексуалния си живот, без да хвърляте луди пари по заведения, лекари, лекарства и други активности изискващи финансов ресурс:

1. Разхождайте се у дома голи

Все още е топло и дрехите са излишни в апартамента ви. Няма мъж, който да може да устои на секси тялото на любимата си жена. Заключете всички дрехи в гардероба поне два дни седмично.

2. Пуснете завесите

Това супер просто действие ще ви помогне по два начина – ще поддържа температурата в стаята малко по-ниска и ще ви даде уединението, от което се нуждаете, без да се притеснявате от любопитните погледи на съседи.

3. Направете си барбекю

Ако имате двор, още по-добре. Не е нужно да ходите на скъпи ресторанти за романтични обеди и вечери. Обличайте късата поличка и се развихрете над скарата. Бъдете изкусителка и докато се храните! Играйте си с храната и го гледайте палаво. Не забравяйте и лютото, което в умерени дози действа като афродизиак.

4. Страшна вечер пред екрана

Не е нужно да ходите на кино, когато у дома имате огромна плазма и можете със същия успех да се притиснете в любимия, докато гледате някой страшен филм. Не пропускайте да го докосвате и да се гушкате в него, в края на филма продължението на вечерта е само едно!

5. Пикник, защо не?

Барбекюто е добра идея, пикникът също. Сред природата може да разнообразите сексуалните си умения, само изберете по-усамотено местенце, освен ако нямате ексхибиционистични желания.

6. Проверете бельото си

Направете модно ревю по бельо на половинката с претекста, че почиствате шкафчето си. След като ви види в дантелените прашки, боксерки и сутиени, със сигурност няма да чака дълго преди да ви метне на леглото.

7. Топли и горещи душове

Те подпомагат кръвообращението, а освен това са страхотна любовна предигра. Мушнете се с партньора си в банята и бързо ще забравите за температурните различия.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

... ( преди 7 години )
vsi4ko izpisano prili4a na staratelno podgotvian panair na suetata . da ia niama trupkata i liubovta , 4e ot golota 6te go dokarvame , ili s har4ove . da ne znae kakvo jelae edin muj , i zvezdi da mu svali6 - pak 6te e nedovolen .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар