IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 неща, които жените биха искали мъжете да знаят за секстинга

11 септември 2016 14 15

Една погрешна дума може да убие женското либидо за миг

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Секстингът е изкуство и за да бъдете успешни в него, трябва да опознаете малко от малко човека, на когото пишете и да уцелите златната среда между еротиката, провокацията и романтиката.

Заиграването с другия със закачливи фрази и снимки изисква познания и опит. Никоя жена няма да остане очарована да се събуди от звука на съобщение, което представлява снимка на гол член. Не се смейте, все още има мъже, които смятат, че това е секси и работи.

Уви, не е така! Ето и 10 неща, които дамите биха искали представителите на силния пол да знаят за секстинга:

1. Той не трябва да бъде първата сексуална интеракция

Не пускайте секс съобщения и снимки на човек, с когото още не сте се срещнали. Смешно е и глупаво. За да може да въздействате на човека с подобна комуникация, трябва преди това или вече да сте правили секс или поне да сте стигнали до „втора-трета база“. Всяка пораснала жена знае, че мъж, който започва разговора по подобен начин, определено е повърхностен и прекалено самонадеян, по всяка вероятност без да има причина за това.

2. Не прекалявайте

В баланса е истината. Последното, което една жена иска, е да си пие кафето и на дисплея ѝ да изскочи снимка с мъжката анатомия в детайли или съобщение, гласящо: „Ще те скъсам от ч****е!“. Това не само ще я обиди, но и ще я отблъсне, карайки я да се чувства като някакъв обект, от когото искате само едно.

По-добре започнете с нещо по-леко и романтично като: „Не мога да спра да мисля за теб“.

3. Бъдете оригинални

„С какво си облечена?“ е глупаво клише, което няма да ви донесе „червени точки“. Вложете малко творчество в секстинга.

4. Научете какво ѝ харесва

Има жени, които не си падат по „мръснишките приказки“, затова е важно да прецените каква е тя и какво ѝ харесва.

5. Не я натискайте за голи снимки

Ако тя не иска, няма да ви прати свои голи снимки, не настоявайте. Натискът само ще я напрегне и ще я отблъсне. Ако си изиграете правилно картите, може скоро сами да откриете какво се крие под дрехите и след това да я убедите деликатно да ви радва от време на време с по-секси селфита.

6. Без голи членове, моля!

Не участвате в порно, а и все пак не знаете кой има достъп до нейния телефон. Затова е по-добре да се въздържате да се снимате със свалени гащи. В крайна сметка подобни селфита не са особено секси и въздействащи, освен ако не е късно вечер и вече сте разгорещили страстите с провокативно еротичен диалог или самата тя не ви е намекнала, че очаква да види члена ви.

7. Не се сърдете, че не ви отговаря веднага

Докато за мъжете е научно доказано,, че могат да се фокусират върху само една дейност, дамите са способни на мултитаскинг. Това означава, че докато тя си чати с вас, вероятно върши още няколко неща едновременно. По тази причина е възможно да ви остави да „висите“ и да види съобщението ви след часове, съответно да ви отговори чак тогава. Не го приемайте лично, лош тайминг!

8. Възможно е секстингът ви да е публичен

Ако сте двойка, вероятно тя ще пази мръснишките ви съобщения само за себе си. В случай, че се познавате отскоро и се държите самонадеяно и агресивно, има голяма вероятност докато се напъвате да я склоните за секс, тя да се смее над опитите ви в компанията на приятелки.

9. Не усложнявайте комуникацията

Секстингът трябва да е прост, лесен за разбиране и небрежен. Не пишете романи, има достатъчно авторки на подобна литература.

10. Забавлявайте се

Не приемайте насериозно всичко, което си пишете. И не очаквайте то да се реализира на 100%.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари