IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още за женския оргазъм...

26 януари 2017 16 00

Уви,по-лесно е сам, отколкото с партньор

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Едно от най-приятните усещания за човека е оргазмът. Той обаче не е просто физическо удоволствие, а както вече знаете, носи и много ползи – подобрява настроението, тонизира, повишава мозъчната дейност, успокоява, регулира хормоналния баланс и т. н. и т. н. И все пак има много жени, които се затрудняват в изпитването на оргазъм.

Може би някои от следните факти ще ги мотивират и ще ги вдъхновят да опитат отново и отново:

1. Оргазмите стават по-хубави с възрастта

Вероятно защото имат повече опит или защото вече са по-освободени, но все повече дами признават, че изпитват по-силни и качествени оргазми след 30-те.

2. Жените могат да изпитват множествен оргазъм, мъжете не

Те ни се хвалят, че всеки път свършват, но по веднъж. Докато жените сме облагодетелствани и можем да достигнем върха няколко пъти и то с различна интензивност (тъй като имаме доста оргазмени точки) в рамките на един „тек“.

3. Доста жени мастурбират, за да достигат оргазъм

За съжаление, няма бутон, който да включва оргазма и понякога дори сексът да е добър, чудото не се случва. При мастурбирането, жените са по-спокойни и не мислят как изглеждат, какво си мисли той и т. н. (което винаги се случва по време на секс) и затова много по-лесно им се получава стигането до върха. Мастурбирането е полезно и защото помага да опознаете тялото си по-добре.

4. Оргазмът лекува главоболие

Скорошно изследване показва, че 48 % от видовете главоболия могат да бъдат излекувани с оргазъм.

5. Оргазмът си има продължителност

Уви, тя е доста кратка при дамите – между 7 и 10 секунди.

6. Дамите могат да свършат на гей порно

Може да звучи странно, но хетеросексуални жени се възбуждат от секс между хомосексуалисти и дори могат да си докарат оргазъм, гледайки го.

7. Мъжкият оргазъм е наркотик

Учени са доказали – при оргазъм в мъжкия мозък се задействат центрове като при зависимите към хероин наркомани.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари