Едва ли има мъж, който да не обича да му правят орална любов. Когато обаче трябва да върнат „услугата“, някои господа упорито се ослушват. И жените сякаш свикнаха, че е задължително да дават, но не и да получават подобен тип ласки.

Доста представители на силния пол се оправдават, че не са добри в това начинание и затова го избягват. Ала ако искаш да доставиш удоволствие на партньорката си, можеш да се научиш! Струва ли си усилието? И още как!

Вижте какво признаха 6 мъже пред Men'sHealth за това какво им дава правенето на орална любов:

„За мен е много задоволително и смятам, че е секси. Харесва ми идеята да правя нещо с езика си, което ѝ носи удоволствие и се възбуждам, когато я чувам да го изразява вокално. Още по-голям кеф изпитвам от факта, че ѝ давам нещо, което тя не може да си направи сама“, Уил Д.

„Чувствам се наистина велик, защото моята приятелка може да свърши само с орална любов. И когато получи своя оргазъм, правим невероятен секс“, Хенри Г.

Още по темата

„Не знам дали ще ми повярвате, но изпитвам неподправена еуфория. Обожавам вкуса и аромата... възбуждат ме“, Колин А.

„Имам цел, сякаш съм на мисия всеки път, когато правя орална любов на нов човек. Усещането е страхотно, изпълва ме с ентусиазъм, защото е като едно приключение. Винаги се опитвам да разбера какво ѝ харесва“, Дъстин С.

„Чувствам се много близък с жената, на която правя орална любов. Има много голяма доза интимност. Трябва да се чувстваш комфортно с някого, за да искаш да му ближеш интимните части“, Карлос С.

„Нейните реакции ме карат да се чувствам като Супермен. Обожавам вкуса ѝ и факта, че ѝ давам нещо, което не може сама да си даде. Мисля, че затова и ние мъжете предпочитаме фелациото пред това да се оправяме ръчно“, Евън Х.