IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо мъжете искат да правят орална любов

19 февруари 2017 16 15

Вярвате или не, на някои им доставя огромно удоволствие да опитват партньорката си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Едва ли има мъж, който да не обича да му правят орална любов. Когато обаче трябва да върнат „услугата“, някои господа упорито се ослушват. И жените сякаш свикнаха, че е задължително да дават, но не и да получават подобен тип ласки.

Доста представители на силния пол се оправдават, че не са добри в това начинание и затова го избягват. Ала ако искаш да доставиш удоволствие на партньорката си, можеш да се научиш! Струва ли си усилието? И още как!

Вижте какво признаха 6 мъже пред Men'sHealth за това какво им дава правенето на орална любов:

„За мен е много задоволително и смятам, че е секси. Харесва ми идеята да правя нещо с езика си, което ѝ носи удоволствие и се възбуждам, когато я чувам да го изразява вокално. Още по-голям кеф изпитвам от факта, че ѝ давам нещо, което тя не може да си направи сама“, Уил Д.

„Чувствам се наистина велик, защото моята приятелка може да свърши само с орална любов. И когато получи своя оргазъм, правим невероятен секс“, Хенри Г.

„Не знам дали ще ми повярвате, но изпитвам неподправена еуфория. Обожавам вкуса и аромата... възбуждат ме“, Колин А.

„Имам цел, сякаш съм на мисия всеки път, когато правя орална любов на нов човек. Усещането е страхотно, изпълва ме с ентусиазъм, защото е като едно приключение. Винаги се опитвам да разбера какво ѝ харесва“, Дъстин С.

„Чувствам се много близък с жената, на която правя орална любов. Има много голяма доза интимност. Трябва да се чувстваш комфортно с някого, за да искаш да му ближеш интимните части“, Карлос С.

„Нейните реакции ме карат да се чувствам като Супермен. Обожавам вкуса ѝ и факта, че ѝ давам нещо, което не може сама да си даде. Мисля, че затова и ние мъжете предпочитаме фелациото пред това да се оправяме ръчно“, Евън Х.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари