IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Груб секс, защо не?!

5 февруари 2017 16 15

Как да бъдете агресивни в спалнята, така че това да носи удоволствие и на двама ви

Кадър: 50 нюанса сиво

Кадър: 50 нюанса сиво

Скубане, хапане, пляскане... всичко това стана в пъти по-модерно в секса след излизането на романа „Петдесет нюанса сиво“.

Подобно сексуално поведение обаче не е нищо ново. Още в древната индийска книга Кама Сутра има текстове, загатващи за подобна любовна игра.

Днес нестандартният и груб секс в крайните му форми е познат като BDSM – сексуални отношения, които се фокусират около две роли – на доминант и подчинен. И макар на пръв поглед този тип сексуална игра да изглежда елементарен, има куп правила.

Някои елементи от него като скубане, пляскане, хапане, драскане нерядко са част от креватните подвизи и на хора, които практикуват BDSM в основния му вариант, а просто искат да вкарат малко страст, тръпка и адреналин в секса. И няма нищо лошо в това да се наслаждавате на грубия секс с малко болка, без значение от коя страна сте – на причиняващия или получаващия – твърдят експерти. Даже има научно обяснение защо това е вашият секс!

Ако сте хапани, драни, пляскани или скубани по време на секс, това веднага повишава сърдечния ви ритъм в отговор на болката, казва изследователката д-р Никол Праус. Има области в мозъка, които отговарят на болка и такива, които се активират при възбуда. При някои хора двете усещания са свързани, тъй като мозъкът им прави номера и подава редуващи се смесени сигнали на болка и удоволствие. Така двете усещания се свързват в едно и трябва да бъдат изпитвани едновременно. И все пак болката и грубостта в секса не трябва да минават някои граници. Ако искате да практикувате по-агресивен секс, имайте предвид следното:

Какво трябва да знаете преди да започнете да практикувате по-груб секс?

Спонтанността и изненадите са хубаво нещо, но не и при грубия секс

Трябва предварително да коментирате границите и кой какво точно харесва, съветва авторката на Because It Feels Good професор Деби Хербеник. Задължително трябва да коментирате и сигнални думи, които да сложат край на сценария или поне да послужат като студен душ и да забавят темпото, казва още експертът.

Пляскането... как да става по „правилния“ начин и да носи удоволствие и на двама ви

„Пляскайте партньорката си с отворена длан в долната месеста част на дупето, която е близо до вагината ѝ. Когато докосвате плътта, това изпраща вибрации до клитора ѝ и ѝ носи удоволствие“, обяснява Деби.

Скубане

Някои пози просто инстинктивно ви карат да я хванете за косата. „Подобно действие повишава адреналина и производството на ендорфини“, коментира дамата.

Ако ще я хващате за косата обаче, гледайте да го правите в частта, която е по-близо до скалпа. Дърпането в краищата причинява неприятна болка и рискувате да откъснете кичур от косата ѝ.

Хапане

„Хапането определено прави секса по-първичен и животински. За много двойки това е доста възбуждащо. Започнете от долната устна и нежно захапвайте кожата ѝ по тялото като засилвате интензивността и силата с нейно разрешение“, инструктира Хербеник.

Поемане на контрола

Да бъде вдигана, мятана на рамо и разнасяна от мебел на мебел може да бъде доста интригуващо за една жена и да извади животинското у нея наяве. Особено ако жената разполага с власт и много отговорности в работата и у дома и ѝ се иска поне веднъж да не взима решения и да бъде под контрол. Отново, дори да ѝ допада вашата мъжка агресия и доминация, коментирайте с нея докъде може да се простира и следете как реагира на поведението ви.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари