Много жени се притесняват как изглеждат по време на секс и това ги възпира да се насладят на самия акт.

В главата им постоянно се въртят мисли дали целулитът им се вижда, дали коремът им виси в тази поза, дали дупето им изглежда по-голямо и т.н.

В главата на мъжа се въртят съвсем други мисли и той забелязва различни неща у партньорката си.

Инициативността ѝ

Мъжете не харесват пасивните жени в секса. Макар че самите те предпочитат да доминират им е доста възбуждащо, когато видят, че жената също има идеи и от време на време поема инициативата. Това им говори, че тя се наслаждава на секса с тях.

Пъшкането

Макар повечето дами да не пъшкат като професионални актриси, мъжете все пак следят стоновете им, което ги ориентира дали доставят удоволствие на половинката си.

Увереността

Уверените жени са секси. На практика инициативни са уверените жени. Понякога е скучно и уморително мъжът постоянно да прави комплименти и да „побутва" жената да направи нещо.

Очите

Когато очите ѝ са затворени в комбинация с трептене на тялото и пъшкане, оргазмът е близо. Ако дамата гледа партньора си с широко отворени очи това е провокативно и адски възбуждащо за мъжа.

Окосмяването

Не целулитът, а космите може да подействат като страстоубиец. Особено ако не са поддържани в интимната област. Има мъже, които си падат по буйното окосмяване, но те са много малко и често си го казват сами предварително.

Дишането

Учестеното дишане често е важен сигнал, че дамата е възбудена или че е близо до оргазъм.