IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Порнозвезди разкриват разликите в секса пред камера и в живота

22 октомври 2017 15 15

Експертно мнение от кухнята

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Една от най-големите тревоги относно порното е как то се отразява и влияе на реалното сексуално изживяване и изглежда това не е съвсем безпочвено. Доста мъже смятат, че това, което виждат във филмите за възрастни може да се получи в реална ситуация и да провокира същото викане и стонове от екстаз, което съвсем не е така.

Доколко порното се доближава и различава от истинския секс, разкриват три порнозвезди – Люси Бий, Райън Джеймс и Люк Дийн в интервю за австралийския таблоид Daily Mercury.

„Мои приятели, които не работят в индустрията, често ме питат: „Може ли да направим това? И това?...“ – неща, които са виждали в порнофилмите. Аз им отговарям, че могат да пробват всичко, но тези пози са неудобни и няма да изпитат удоволствие“, коментира Дийн пред медията.

И трите звезди признаха, че интимността в акта напълно изчезва пред камерата.

„Истинският секс не е перфектен и не трябва да бъде. Има някои забавни и непринудени неудобни моменти, звуци и реплики, които няма как да видите на екран. Зрителният контакт също е важен и интензивен и страстта не може да бъде уловена от камерата“, убедена е Люси.

И все пак за самите актьори има и някои ползи от това да работят в бранша. Те са по-уверени в секса и знаят своите граници. Бий разкри, че покрай работата си е научила коя е тайната на успешната сексуална връзка – комуникацията.

„Порното ми даде възможността да коментирам открито с партньора си предпочитанията и задръжките си. Без проблем си казвам какво ми харесва и работи за мен и какво не“, обясни дамата.

Покрай снимките и тримата са се научили да не съдят партньорите си и да се „вслушват“ в техните нужди.

„Бих посъветвал да не копирате това, което виждате в порното, само защото ви изглежда добре. Ако единият не иска да направи нещо, просто не го правете. Не го убеждавайте в обратното и не го карайте да се оправдава защо не се чувства комфортно“, съветва Райън.

А ето и нещо, което засяга всички господа – размерът не е най-важното, по-важно е да има отношение по време на интимния акт, обясни Люси. Думите ѝ наскоро бяха подкрепени и от американско проучване, според което 62 % от дамите не търсят голям член, а интимност и връзка в секса.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари