IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 неща, които се случват само в порното

26 януари 2018 16 00

Не вярвайте на всичко, което виждате

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Истинският секс няма нищо общо с порното. Понякога ни се иска двете неща да си приличат, друг път се опитваме да обясним на половинката, че това няма как да стане и героините във филмите за възрастни са достойни за „Оскар“. И за да няма повече объркани, нека си го кажем в прав текст: това се случва само в порното!

1. Секс, който продължава над 30 минути

Порното определено не си пада по „бързия секс“. Там актът се точи понякога дори часове. Наистина е нереално!

2. Всички винаги получават оргазъм

Даже в някои клипове жените получават по няколко! Сексът невинаги води до оргазъм и това е нормално. Понякога вагината ви просто „не е в настроение“ и отказва да изпадне в екстаз. Важното е да се наслаждавате на самия секс.

3. Прекалено много драма, инцест

Във филмите за възрастни има безброй сюжети за разгонени втори бащи, чичовци, доведени братя и братовчеди, които сякаш дебнат от всеки ъгъл. А камшиците и боят сякаш са нещо нормално.

4. Без презервативи

В повечето порнофилми мъжете не ползват презервативи. Истината е че ако не желаете бременност или някоя болест, предавана по полов път, винаги го опаковайте.

5. Вагината винаги е супер гладка

Сексът обикновено не е по график и макар порногероините винаги да са гладки отдолу, това няма как да се случи реално, освен ако не се отдавате на ласки само след кола маска и бръснене.

6. Мъжете забиват нос в женските интимни части с такъв ентусиазъм, сякаш душат скъп парфюм

И мъжките, и женските части, дори порядъчно окъпани, имат свой аромат. И да не се лъжем, той не е чак на парфюм.

7. Пенисът никога не омеква

Това е така, защото зад кулисите чака една девойка, чиято цел е да го поддържа (освен стимулантите) твърд през цялото време на снимане, което понякога е и дни. У дома си нямате такова чудо и по-добре!

8. Мъжете също са обезкосмени

9. Сексът посред бял ден в офиса, на улицата ... е ежедневие.

10. Секс по време на цикъл?

Това не е естетично и затова няма място в порното. В реалния живот обаче се случва и то нерядко.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари