IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да му откажете секс без да го засегнете

3 март 2018 16 15

Мъжете приемат доста лично отказа за интимност, така че бъдете тактични

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Много мъже приемат отказа на половинката им да правят секс като някакъв вид наказание. Има жени, които определено използват това като средство да покажат раздразнението си, но все пак сме хора и има ситуации, в които на дамите наистина не им е до това и те имат своите причини.

Ако не се чувствате добре, имали сте тежък и стресиращ ден или пък либидото ви е ниско по друга причина, опитайте се да откажете ласки на любимия с финес, без да го отблъснете или нараните. Как да го направите без това да се отрази негативно на връзката ви и той да разбере:

1. Кажете му предварително

Ако от по-рано не се чувствате добре или нямате желание за секс, кажете му, за да не разбиете очакванията му в последния момент... което е гадно. Особено ако се е подготвил.

2. Бъдете честни

Зарежете намеците и недомлъвките, кажете си откровено каква е причината да не правите секс въпросната вечер.

3. Не го лишавайте от интимност

Когато вечерта си легнете в леглото, не бъдете студена. Целунете го и го гушнете. Това че няма да правите секс, не означава, че трябва да пропуснете всякаква интимност.

4. Направете планове за друг път

Вашият мъж не трябва да се чувства нежелан. Обяснете му, че просто сега ще пропуснете по еди-каква си причина, но това не е правило за всяка вечер. За да не се почувства отблъснат може заедно да планирате друга вечер. И когато тя дойде го ощастливете, както вие си знаете.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

kk ( преди 6 години )
Добре ще е да бъда ощастливен тази вечер. Влизам в тези *** сайтове да чета смешки - жена да отказва означава, че не е добре гледана/обгрижвана/задоволена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар