IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс навици според зодията

6 септември 2018 14 15

Кой как го прави

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Зодиакалният знак има отражение не само в характера и реакциите на човек в определени ситуации, но и в спалнята. Вижте пред какви проблеми се изправят представителите на зодиака:

Овен

Овенът е нетърпелив по натура, такъв е и в спалнята. Гледа да си свърши работата бързо и понякога дори не изчаква партньора си. Повечето Овни не харесват бавния секс.

Телец

Телците са упорити и не обичат да експериментират. Това ги прави малко скучни в секса.

Близнаци

Близнаците обичат да флиртуват и да говорят мръсотии, но когато дойде време за самия акт, сякаш умът им е другаде. Много са разсеяни и това се отразява и на изпълнението им.

Рак

Раците са емоционални създания и вярват в правенето на любов, а не просто на секс. Дори най-дребният скандал между тях и партньора им се отразява веднага на сексуалното им желание и изпълнение.

Лъв

Лъвовете са екстровертни и обичат внимание, но пък имат комплекси в спалнята. Те имат навика да се съмняват в сексуалните си умения и изпълнение и да се тревожат за визията си. Техният партньор трябва постоянно да ги засипва с комплименти, за да поддържа увереността им.

Дева

Девите са прекалено практични и изчисляват всичко до последен ъгъл. Тяхната педантичност нерядко убива желанието у партньора.

Везни

Везните са фокусирани върху удоволствието на партньора и често пропускат своето собствено или правят големи компромиси с него. Те се срамуват да си поискат своето и накрая остават ощетени в сексуален план.

Скорпион

Най-сексуалният знак в зодиака! Те са доста изискващи в секса и лесно се разочароват, ако партньорът им не отговаря на изискванията им. Ако Скорпионът не е задоволен, самият той не се раздава.

Стрелец

Стрелецът нерядко тества партньора си и ако е разочарован, сваля нивото на изпълнението си. Стрелецът рядко дава втори шанс. Сметне ли, че сексуалният партньор не си заслужава, няма да опита отново с него.

Козирог

Козирогът може да бъде доста ленив в спалнята. Той очаква голяма инициативност от партньора си, но пък не обича новите неща. С него трябва да се придържате към традиционните пози.

Водолей

Водолеите често сменят настроението си и се нуждаят от лична настройка, за да се представят добре в спалнята. Те прекарват доста време под душа, четат еротични новели или гледат романтични филми, за да активират либидото си. Това означава, че партньорът им трябва да се съобразява с тайминга на тяхното желание за секс.

Риби

Рибите се нуждаят от изключителна емоционална стимулация, за да правят секс. Те са прекалено чувствителни. Освен това се отегчават адски бързо. Партньорът им трябва да е много иновативен и да им осигурява сексуално разнообразие, за да поддържа интереса им.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари