IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Все повече хора залагат на голите селфита и онлайн секса

12 март 2014 15 45

Така разнообразяват сексуалния си живот и поддържат страстта във връзката си

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Дотук с консервативното мислене! Докато се подиграваме и коментираме звезди като Парис Хилтън и Ким Кардашян, чиито секс ленти обиколиха света, се оказва, че доста от обикновените хора вървят по техните стъпки. Ново британско изследване показва, че 21 % от британците под 40 години са правили секс пред камера (на мобилен телефон или професионална), а трима на всеки десет души са си правили голи снимки.

15 % от запитаните в проучването са признали, че са снимали видеа, докато са под завивките, а 30% откровено си казват, че са си правили селфита без дрехи.

Процентът обаче реално може да е по-голям, тъй като 7-8 % отказват да споделят дали имат афинитет към това да позират еротично или да снимат клипчета, докато си играят с партньора си.

Дали и по-възрастните обичат да си разнообразяват любовния живот с интимни кадри? Според проучването, направено от YouGov, само 6 % от хората над 40 години са си правили секс ленти, докато 8 % са предпочели голите снимки.

Хората стават все по-разкрепостени и смели в сексуално отношение. Друго скорошно проучване пък показва, че 34 % от мъжете и жените изпращат еротични съобщения и свои голи кадри на половинките си или използват напредналите технологии за онлайн/телефонен секс.

60 % от британците са правили онлайн секс с човек, който не е официалният им партньор.

По последни данни 1612 мъже и жени на възраст над 18 години класифицират себе си като „хора с редовна сексуална активност“.

Оказва се, че най-популярната форма на дигитален секс е секстингът (изпращане на еротични съобщения) – 37 %. Телефонният секс с камера се практикува от 30 % от британците, докато интимните ласки пред уеб камерата се нравят на 26 % от по-младите. Близо една пета от партньорите, които имат връзка от разстояние разчитат на този формат, за да запазят страстта помежду си, а около 14 % от по-заетите граждани също залагат на нея, тъй като работният им график налага по-рядко да се виждат с половинките си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

"голите селфита ( преди 10 години )
БКП ( преди 10 години )
Какъв е смисълът да може да мисли простолюдието след като си ползва главата само за извращения и малоумщини? Марш обратно на село и да се приключва агонията!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар