IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Решения на някои сексуални проблеми

16 март 2014 11 00

Според сексоложката Трейси Кокс дори сексуално несъвместимите двойки могат да правят добър секс

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Както е известно, жените са от Венера, мъжете от Марс. Това обяснява и техните различни схващания, мисли, подходи и т. н. Неслучайно в една връзка партньорите имат хиляди малки или големи противоречия.

В много случаи по отношение на секса партньорите също могат да бъдат на две различни мнения. Сексуалните интимности обаче са една от най-важните предпоставки за пълноценна връзка, така че е необходимо партньорите да работят за изглаждане на проблемите в тази сфера.

Сексоложката Трейси Кокс дава своите съвети как могат мъжете и жените да решат някои от най-разпространените проблеми, свързани със секса. Ето и кои са те:

1. Чувствате се сякаш сте попаднали в коловоз.

Сексът е като всичко останало в живота. Лесно е той да се превърне в рутина и двамата с вашия партньор да правите все едни и същи неща отново и отново. За щастие, има лесен начин, с помощта на който може да излезете от коловоза, в който сте заседнали.

Нека всеки от вас напише списък с нещата, които харесва в секса и иска да продължи да прави. След това напишете по пет неща, които всеки от вас би искал да опита. Всяка седмица прилагайте по нещо ново, за да разнообразявате секса с експерименти. Това, което ви допадне най-много, включете в интимните ви забавления по принцип. На няколко месеца съставяйте нов списък с желани неща, като по този начин със сигурност ще запазите свежестта в сексуалните ви отношения.

2. Вие искате романтичен секс, а той иска по-брутален (или обратното).

Един добър сексуален живот представлява микс от различни видове секс – романтичен, нежен, брутален, похотлив и т. н. Не е нужно да се ограничавате само с един вид. Редуването на различни сексуални преживявания винаги ще ви разнообразява и ще поддържа страстта между вас и партньора ви жива.

По този начин ще си спестите и споровете какво да бъде тази вечер, както и разочарованието, че не сте получили това, което сте искали или не сте дали това, което другият човек е пожелал. Разберете се с вашата половинка да редувате различните стилове секс, като същевременно с това се опитайте да се наслаждавате на всеки един от тях.

3. Срамувате се да се показвате голи.

За да преборите срамежливостта си, запалете свещи в спалнята или намалете осветлението до почти минимума. По този начин ще направите атмосферата по-загадъчна, както и ще се отпуснете. Облечете секси бельо и изненадайте партньора си с него. По този начин ще акцентирате само на положителните зони на тялото си и по-лесно ще прикриете недостатъците. В крайна сметка кой мъж ще търси целулит, когато пред себе си има сексапилна жена с жартиери?

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари