IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жените достигат пика на сексуалната си увереност на 31

24 март 2014 15 30

След 30-те дамите имат достатъчно опит, за да бъдат уверени в леглото

31-годишната Ан Хатауей трябва да е на върха на своята сексуална увереност; Снимка: Reuters

31-годишната Ан Хатауей трябва да е на върха на своята сексуална увереност; Снимка: Reuters

Знаменитости като Ан Хатауей, Ники Минаж и Кейт Босуърт трябва да бъдат щастливи не само заради своята слава и богатство, но и заради факта, че и трите са на 31 години. Оказва се, че това е най-добрата възраст за сексуално удовлетворение. Данните от ново проучване разкриват, че жените достигат пика на сексуалната си удовлетвореност, когато навършат 31 години.

Резултатите са от изследване, в което участвали 2000 души. Една година след 30-те дамите са достатъчно опитни, за да бъдат достатъчно уверени в леглото и да се чувстват удобно със своите форми и тяло. Според анкетата дългосрочните отношения също така дават възможност на жените да изразят себе си по-добре физически.

Изненадващо, проучването показва, че жените изпитват най-малка сексуално увереност шест години преди това или с други думи – на 25 години. Най-големите проблеми за дамите на тази възраст са притесненията, свързани с тяхното тяло. Резултатите са вследствие на проведена анкета, в която жените трябвало да оценят собствената си увереност и удовлетворение. Оказва се, че една на всеки четири дами смята, че в момента има „лош сексуален живот“.

В изследването се включили и мъже, за да могат учените да установят средната възраст, на която и двата пола се чувстват най-добре в леглото. Изглежда сексуалната увереност при господата също е най-висока около 30-те им години. Техният пик е в периода от 30 до 33 години.

Като цяло хората смятат, че „химията“ е особено важна част от щастливия сексуален живот. Удобството и комуникацията обаче са по-важни от привличането. За жалост, една трета от анкетираните признават, че сегашният им партньор не е най-добрият, който са имали. 30 на сто от жените и мъжете са попаднали в капана на рутината, докато един на всеки пет човека прави секс изключително рядко.

За четирима от всеки десет души броят на сексуалните партньори не оказва влияние върху уменията в леглото. Повече от половината анкетирани обаче са съгласни, че дългосрочните отношения благоприятстват за по-добър секс, пише вестник Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

boby ( преди 8 години )
за младите дами е важно мъжът да ги кара да се чувстват значими, а те да му се отблагодаряват със секс, което е пък стимул за мъж с 10-15 години по възрастен. на 25 жените са неуверени и често не знаят какво и как да искат и капризничат.ако попаднат на мъж който умело ги финтира, те макар и да разбират това, не протестират защото не им е скучно, виноги има изненади. но след раздяла , акопопаднат на нормален мъж , той може да е " му.хльо" защото не ги държи в напрежение и згадъчна неизвестност.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )
Точно така си е. На 32 съм и се чувствам в пъти по-уверена отколкото на 20 и няколко. И изобщо чак сега открих колко готин може да бъде секса.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )