IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колкото повече пари печели човек, толкова по-малко секс прави

15 май 2014 14 55

Когато прави секс обаче, той е настроен по-приключенски

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Повечето хора мечтаят за по-добре осигурен живот или казано с други думи – за повече пари. Както се казва обаче, когато човек печели нещо, не знае какво губи. В случая на богатите те могат да имат по-големи къщи и по-лъскави коли, но изостават в любовната сфера.

Според ново проучване само четири на сто от хората с високи доходи правят секс всеки ден. Числото се утроява при мъжете и жените с по-ниски доходи. Данните показват още, че хората, които печелят повече от 50 000 паунда на година правят секс едва веднъж седмично.

За разлика от тях, само 17% от печелещите по-малко от 15 000 паунда годишно, се отдават на интимности веднъж в седмицата. Малко над половината жени и мъже със средни доходи правят секс по няколко пъти седмично. Процентът при богатите е с 10 на сто по-нисък.

Освен това по-голям брой от хората с по-скромни доходи определят сексуалния си живот като „10 от 10“. Все пак богатите хора също превъзхождат останалите. Оказва се, че когато се забавляват в леглото, те са настроени по-приключенски.

Около 45% от мъжете и жените с по-високи доходи са опитали тройка поне веднъж в живота си – в сравнение с 19% от хората, които печелят под 15 000 паунда годишно. Също така по-голям процент от богатите са правили секс на открито.

Според проучването, в което участвали 1600 души, хората с по-висока позиция в работата предпочитат по-пасивна позиция в спалнята. По-голяма част от богатите избират половинката им да контролира нещата в спалнята през повечето време.

Една от причините, заради които мъжете и жените с по-високи доходи правят секс по-рядко е, защото те работят по повече часове. Те също така мислят и повече за кариерата си, пише Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Бела ( преди 3 години )
Това е много грешно схващане...Единствено може да се случи ако въпросния богатеещ индивид е грозен и няма самочувствие. Един красив и богатеещ мъж ще е винаги желан.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )