IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Време е за секс

18 май 2014 14 20

Кога сексът може да бъде наистина запомнящ се

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Сексът сам по себе си е страхотно преживяване, но може да бъде още по-хубав в подходящото време. Ето и кога са най-добрите моменти да се отдадете на страстта си:

Посред нощ

Досега се будехте в малките часове на нощта, за да отскочите до хладилника, за да потушите глада си. Този път го направете, за да правите любов с партньора си. Спонтанността ще повиши градуса в спалнята, а после и двамата ще спите като бебета.

Освен това е допълнително упражнение и вместо да добавяте калории, ще имате шанса да изгорите някоя.

Рано сутрин

Очаква ви тежък ден и не е никак лоша идея да го започнете с един оргазъм. Той не само ще ви освежи, а и ще ви тонизира и ще ви направи по-оптимистични и устойчиви на очаквания стрес.

Уикенд секс маратон

Вероятно чакате с нетърпение уикенда, за да спите до обяд, да гледате телевизия в леглото и да релаксирате. Направете го, но с половинката си, като се отдадете на бурен сексмаратон. Така ще се заредите с много енергия за седмицата, а и ще компенсирате липсата си на желание за ласки през работните дни.

Изненадайте партньора си със секси бельо и малко играчки, а защо не и да влезете в някоя роля? Имате много време да пробвате актьорските си умения!

Един ден преди цикъла ви

Да, тогава сте раздразнени, но пък и сексуалното желание е доста високо. Зарежете мисионерската и излекувайте хормоналния дисбаланс с горещ секс.

Секс фитнес

След тежка тренировка сексът е наистина страхотен. Изследване показва, че дамите, които правят секс след тренировка, са много по-уверени в телата си и по-палави. Време е да тествате тази теория!

Секс по време на празниците

Искате ли да правите секс, който да помните дълги години? Сега имате възможност да обмислите добре как да създадете перфектната обстановка, знаейки, че имате цялото време на света. Погледнете в календара му и запазете някой романтичен хотел. После го отвлечете и му изцедете силите, така че да говорите за празника години наред.

Бърз секс преди работа

Бързате да се приготвите преди работа. Но той е толкова секси сутринта, че не може да свалите очите си от него. Бързо дръпнете колана му и го притиснете на кухненската маса. Един бърз секс ще повиши адреналина, ще раздвижи кръвта и ще ороси мозъка ви. Имате 15 минути да сбъднете някоя своя по-перверзна фантазия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )