IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Преждевременната еякулация на мъжете разочарова техните партньорки

2 юни 2014 14 45

Този проблем може да доведе дори до раздяла

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Добре известно е, че преждевременната еякулация като повтарящ се проблем може да съсипе сексуалния живот на милиони мъже.

Всъщност тези мъже не могат да имат нормален сексуален акт, тъй като кулминацията им настъпва прекалено рано. Ощетените господа могат да изпитат оргазъм, но не и пълно психологическо удоволствие от секса.

Ново проучване обаче се насочва към друг аспект на този проблем. То изследва какво е влиянието на преждевременната еякулация върху жените.

Оказва се, че не само мъжете са тези, които страдат, но и техните партньорки. Резултатите от проучването показват, че преждевременната еякулация причинява психологически стрес при дамите и то не само заради кратката продължителност на половия акт.

Данните идват след анкета на 1500 жени в Мексико, Италия и Южна Корея. Клиничният психолог Андреа Бури открива, че 40 на сто от жените смятат, че контролът на еякулацията е много важен за задоволителния полов акт.

По-голяма част от анкетираните били категорични, че преждевременната еякулация причинява сексуална неудовлетвореност.

Интересен факт е, че неудовлетворението на дамите най-често било причинено от фокусирането на мъжа върху проблема. Господата, които се опитват да забавят достигането на финала, били разсеяни и не обръщали толкова голямо внимание на нуждите и желанията на жената, пише Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Pufpaf ( преди 9 години )
А най-лошата комбинация за жените е бързо свършващ егоист !Щото има и такива които са на принципа - "Я съм си добре, вънка нек си вали" :)Я веднага се сетих за един случай, на един приятел майка му,, която едно време прескачаше терасите на блока да ходи при комшията, доста опасно си е да крачотиш от тераса на тераса, но явно тръпката си е струвала риска. :)Мъжете да не се тръшкат отчаяни, защото тези проблеми и много други са разрешими и ако обичат жените си, те ще намерят начин да се справят. Ако пък мъжа е егоист, сори ама такъв сте си го избрали и ще си го търпите !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар