IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъжете са по-големи почитатели на любовната игра от жените

14 юли 2014 14 34

Някои искат дори тя да трае около час

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Обикновено жените се оплакват, че мъжете не отделят внимание на предиграта в секса и искат директно да минат към същинската част, което често оставя накрая дамите неудовлетворени и незадоволени. Ново изследване обаче показва точно обратното. Представителите на силния пол вече са тези, които копнеят ласките да се проточат по-дълго и имат желание за любовна предигра.

Около 18 % от мъжете, участвали в проучването, издават, че отделят по 30 минути, за да настроят половинката си за секс. Две трети пък признават, че биха искали предиграта да трае още по-дълго, пише Daily Star. Една десета смята, че секс игричките преди същинската част трябва да продължат около час.

Изследването развенчава мита, че мъжете са егоисти в леглото и искат единствено да свършат максимално бързо.

В проучването са взели участие 2000 души. И мнозинството признава, че иска да има по-дълга любовна предигра в леглото. 17 % от дамите споделят, че те получават по 25 минути любовна предигра под завивките, а на база общите резултати излиза, че идеалното време за това е точно толкова – между 20 и 30 минути.

Според инициаторите на изследването – Lovehoney и експертът по връзките Трейси Кокс – мъжете също така биха искали същинската сексуална част да трае по-дълго. Според тях идеалното време е пак между 20 и 30 минути.

За 16 % от жените и половината от това време е напълно достатъчно.

Неотдавна друго изследване показа, че всъщност при повечето господа от момента на проникването до достигането на оргазма са нужни не повече от 2 минути и половина (напълно недостатъчни на една жена да достигне оргазъм).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Я елате пиленца при батко !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
не съм много сигурна, опитът ми показва друго!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Pufpaf ( преди 9 години )
Абсолютно заблуждаващи данни, такива изследвания са безсмислени. Дори не са написали какви въпроси са зададени точно. Ако си мислите, че някой мъж ще си признае, че е егоист и слаб любовник, това няма как да стане.Заглавието е абсурдно, точно такива мъже са малцинство, а за жените то е ясно, че почти няма такива, които да не обичат ласките преди и по време на секс !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар