IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов начин жените да се радват на повече оргазми

16 юни 2014 13 50

Разковничето е гел за нос

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Добра новина за дамите – те вече няма нужда да се притесняват за своето удоволствие в леглото. Оргазмът повече няма да бъде мираж или пък рядкост за някои от жените. Нов медикамент скоро може да бъде пуснат в продажба, след като премине през различни тествания.

Става въпрос за назалния гел Tefina, който е напълно безопасен и без никакви странични ефекти. Продуктът съдържа хормона на стреса тестостерон, който при ниски нива се свързва с намалено либидо. Гелът е предназначен да се използва за лечение на невъзможността на жените да изпитват редовно оргазъм.

По време на изследвания 253 жени в САЩ, Канада и Австралия с такъв проблем били третирани с новия медикамент. Всяка получила три различни дози от гела, както и плацебо. Тестването продължило 84 дни, като целта на учените била да разберат колко голям е ефектът на Tefina.

Резултатите показали, че пациентките, третирани с гела, имали повече оргазми в сравнение с дамите, получили плацебо. Освен това новият медикамент не предизвиквал никакви нежелани странични ефекти.

„Оргазменото разстройство е второто най-разпространено сексуално разстройство сред жените“, твърди доктор Шерил Кингсберг. Приблизително една на всеки пет жени съобщава за затруднения при достигането на оргазъм, пише Daily Mail.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Pufpaf ( преди 9 години )
Абсурд !!!И да има някакъв ефект, той няма да реши проблема с лошият любовник. Удоволствието от секса дори не е само във оргазма и Miss S е права с подходящият партньор никоя жена няма да има нужда от хапчета и гелчета !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )