IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Може ли марихуаната да подобри оргазмите?

28 август 2014 09 10

Нов лубрикант обещава да направи сексуалния ви живот още по-приятен

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Всички сме чували за определени храни, които действат като афродизиак, но може би ще се изненадате да разберете, че марихуаната може да подобри вашите оргазми. За тези от вас, които търсят по-добра и силна кулминация, Foria предлага уникален по рода си лубрикант.

Той се състои от кокосово масло и медицински клас канабис, за който всъщност се твърди, че предизвиква умопомрачителните оргазми. Според сайта на фирмата всеки продукт съдържа 2 милиграма THC (тетрахидроканабинол) и той трябва да се нанася най-малко половин час преди сексуалния акт, за да се възползвате от неговия най-голям ефект.

Засега лубрикантът може да се получи с рецепта от лекар само в американския щат Калифорния, но предстои Колорадо и Вашингтон също да се присъединят в списъка. Ефектът на лубриканта няма нищо общо с ефекта на пушенето на марихуана и човек не се чувства "напушен". Продуктът засилва усещанията и увеличава възбудата на жените.


Това е на теория, а какво всъщност показва практиката? Жена, която вече е опитвала продукта, споделя, че не би определила лубриканта като чудо, но въпреки това ефектите му били налице. Благодарение на лубриканта с марихуана тя била по-влажна и по-спокойна от обичайното. Оргазмът ѝ пък бил „по-силен, по-дълъг и малко по-бавен“.

Специалистите не се наемат да коментират новия продукт, макар че според Алиша Дек „потенциалът за релаксация, благодарение на абсорбацията на марихуана през вагиналната мукоза има смисъл“. Но докато кокосовото масло (другата съставка в лубриканта) е любимо на много жени, то при други жени то може да увеличи риска от инфекции. Освен това експертът предубреждава, че маслото може да направи презерватива по-малко ефективен, пише Woman's Health.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )