IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо мъжете отказват секс?

19 септември 2014 14 40

8 сериозни причини за тяхното нежелание

Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Мъжете не получават внезапно главоболие, когато половинките им ги атакуват за секс, но пък и те могат да откажат ласки в леглото. Това се случва рядко и често има сериозни причини, които се крият зад отказа им.

Ето и някои от тях:

1. Той не си пада по вас...в момента. Може би има друга, а може би просто умът му е зает с нещо по-важно.

2. Пил е прекалено много и знае, че няма да се представи добре.

3. Не се чувства сигурен в уменията си, а връзката ви не се е задълбочила все още и затова изчаква, за да не ви отблъсне с неопитността си.

4. Наистина е уморен и въпреки че обича секса, от кръста надолу не му се случва нищо вълнуващо, тъй като се нуждае от почивка.

5. Малко възможно, но не и невероятно – осъзнал е, че си пада по мъже и все още го крие от вас. За да не разберете, че не го възбуждате, просто отказва да правите секс, докато не се почувства готов да ви разкрие тайната си.

6. Болен е. Да, когато мъжете са болни и сексът им се струва голямо усилие!

7. Стресът му идва в повече и не може да го вдигне. Проблемът е решим, така че не вдигайте голяма врява заради единия отказ.

8. Ако цяла седмица сте имали секс маратон, не се изненадвайте, че на8-ия ден той иска почивка. Все пак мъжете не са роботи и той трябва да възстанови енергията си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари