IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 невероятни начина да достигнете оргазъм

27 август 2014 14 44

Опитайте, забавно е!

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

През 2002-а година героят на Джош Хартнет във филма „40 дни 40 нощи” се обрече на сексуално въздържание, за да провери дали може да издържи на изкушенията толкова дълго.

Агонията му трая седмици наред и това е така, защото не бе достатъчно изобретателен. Оказва се, че оргазъм може да се постигне и то без да има проникване.

Вижте как:

1. С мисъл

Сексът е физическо изживяване, но менталните картини и мислите помагат много. За жените специално е много важно да впрегнат мозъка си, за да достигнат крайното удоволствие. Дори мъжът да е много опитен и в леглото, ако те не са настроени за оргазъм няма как да го получат чисто физически. Мъжете също могат да свършат като насочат мислите и фантазията си в тази посока, твърдят изследователи от университета Рътджърс.

2. Чрез зърната

Изследвания показват, че стимулирането на женските зърна е пряко свързано с клиторната възбуда. Тези свързани неврони освобождават окситоцин, който е свързан с огромно удоволствие и води до оргазъм. Секс гуруто Херберт Ото твърди, че близо 29 % от дамите са изпитвали подобен оргазъм.


3. Чрез пъпа

Има много фетиши и един от тях е към пъпа. Според някои учени ако той е лизан, смукан и обгрижван, може да се стимулират точки в матката и вагиналните нервни окончания, които а доведат до върховното освобождаване.

4. Коргазъм

Жените могат в действителност да достигнат оргазъм с упражнения. Коргазмът е натоварване на коремните мускули до такава степен, че достигате върховно удоволствие. Е едно американско изследване данните показват, че 45 % от дамите са достигнали оргазъм с упражнения за корем, 26 % по време на вдигане на тежести, 20 % с йога, а 15 % с каране на колело.

5. Смучене на палци

Смученето на палци, когато сте пораснал мъж, е някак странно, но още по странно е това, че може да ви помогне да свършите. Парализираният Рейф Бриджис миналата година разкри, че е получавал оргазми само със смучене на палците си. Секс терапевтите наричат това „трансфериран оргазъм”, който се достига при масажиране и смучене на съответния пръст.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Неопитващ ( преди 9 години )
Опитвач, опитай с палеца, който е между палците на краката ти!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
и на мен не ми стана ясно това с пръстите, май щепадне яко смучене
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Опитвач ( преди 9 години )
Не разбрах кой палец трябва да смуча На крака или на ръката?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар