IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Качествата на перфектния сексуален партньор

17 септември 2014 14 44

Колко от тях притежавате?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Всеки се надява да намери голямата любов. Някои обаче копнеят повече за перфектния сексуален партньор. Разбира се това е субективно понятие и напук на всички схващания не се отнася до теглото, височината и размера/обиколката...макар че и те имат някакво значение.

Ето и кои критерии най-общо покриват образа на перфектния сексуален партньор:

1. Отлична хигиена

Никой не би искал да си легне с партньор, който е нечистоплътен. Вярно е, че между завивките става потно и разхвърляно, но е важно да влезете там чисти и добре ухаещи. В хигиената се включва и окосмяването! Дамите не обичат прекалено космати мъже, а напоследък масата господа се радват, когато интимните части на жените са добре оформени или напълно голи. Имайте го предвид!

2. Оралният секс не би трябвало да е проблем и за двамата

Ако сте гнусливи или себични и очаквате езикът ѝ/му да си играе с вашите интимни части, няма да получите повторение. Може той/тя в момента да не е в настроение и това е напълно нормално. Но ако всеки път избягва да ви дарява с орални ласки, това вече е проблем.

3. Желание за експерименти

Скучният секс може да убие и най-страстната любов и да превърне интимния акт в досадна рутина. За да поддържате огъня, говорете смело за фантазиите си и бъдете готови да експериментирате.

4. И все пак формите трябва да са секси

Може да нямате моделски мерки и партньорът ви да не разполага с 8 плочки, но все пак окото играе важна роля за разпалване на желанието. Постарайте се да се поддържате във форма, за да успеете да възбудите половинката си.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

nokoy ( преди 9 години )
Ni sa yadosvay devoi4e, ela pri men ,az sum 4 ot 4 :)))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар