IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо жените гледат лесбийско порно?

20 октомври 2014 15 28

Това означава ли, че тайно си падат по други жени?

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

След като митът, че жените не гледат порно, бе развенчан, сайтовете Buzzfeed и Pornhub обединиха усилия за едно интересно проучване. Стереотипът, че мъжете са по-големи фенове на лесбийското порно бе разбит на пух и прах, тъй като се оказа, че представителките на нежния пол е по-вероятно да търсят подобно видео и то с цели 132 % повече от господата.

Изследването не задълбава в това каква част от тези жени са с хомо или хетеросексуална насоченост, но сред тях със сигурност има много, които си падат по мъже. Логично идва въпросът дали тези жени тайно са привлечени от представителки на своя пол?

Секс терапевтът Меагн Флеминг сподели, че обяснението е по-сложно от тривиалното.

„Порното е безопасен начин да осъзнаеш какво точно те възбужда. Това обаче не означава, че искаш да го опиташ и в реалния живот“, поясни дамата.

Фантазията играе голяма роля за това какво точно допада на зрителите, гледайки филми за възрастни. Когато на екрана се заиграват две жени, те често показват нещо по-чувствено, по-нежно и включват секс играчки. Предиграта е голяма част от тези клипове.

„В лесбийското порно има фокус върху оралните ласки и стимулацията на клитора. И тъй като точно това вълнува жените, не е изненада, че те гледат подобни неща“, добавя Меган.

Често мъжете не отдават голямо внимание на подготовката за същинския акт, и според специалистката ако гледате заедно порно с жени, може да се възбудите по-бързо и това да замести предиграта.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари