IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите търсят секс, медицинските сестри – любов

19 декември 2014 10 09

Какво искате в личен план според професията си

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ако сте актьор или инженер, има голяма вероятност в личен план да търсите само секс, а не връзки, твърди ново изследване. То е проведено от апликацията за онлайн запознанства Clover, която се използва от над 33 000 потребители на възраст между 16 и 60 години.

Изследването разкрива, че голяма част от професионалистите в различни сфери, попадат в конкретен любовен стереотип, зависещ от професията им. Връзката между двете е огромна и определя дали търсят любов и приятелство или секс и афери.

Докато счетоводителите, психолозите и медицинските сестри се ориентират към сериозни отношения, ап-ът разкрива, че актьорите и инженерите си падат по несериозните забежки и секс за една вечер. Други професионалисти, които търсят любов, са дизайнерите, фармацевтите и програмистите. Лекарите и адвокатите, свикнали да работят с много и различни хора, се оглеждат повече за приятелство в личен план.

Най-много от участниците са споделили, че искат неангажиращи връзки и предпочитат да имат повече и различни партньори в живота си. Сред тях мнозинството са полицаи, учители, публицисти, учени, рекламни агенти, журналисти.

Изпълнителният директор на Clover Исаак Рейчик си обяснява тази тенденция със стремежа на хората да „играят на сигурно“. Краткотрайните връзки им позволяват да се срещат с много хора и да не дават сърцето си на никого, за да не бъдат наранени.

Ето и с какви намерения влизат различните професионалисти:

Приятели – лекари и адвокати

Забежки – актьори и инженери

Краткотрайни връзки – журналисти, полицаи, адвокати, ПР-и, учени, служители в рекламния бранш, строители, певци, учители

Дълготрайни сериозни връзки – фармацевти, дизайнери, програмисти, психолози, медицински сестри, счетоводители

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари