IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Забравете за „ездачката“, може да ви счупи пениса!

4 март 2015 15 56

Помислете пак, преди да ѝ позволите да ви яхне

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Има мъже, които обичат да доминират и винаги са отгоре по време на секс. Други пък предпочитат да си лежат лежерно, докато половинката им ги язди и върши цялата работа. Вторите нека наострят уши, защото може сериозно да пострадат.

Ново изследване, публикувано в Advances in Urology съобщава, че позата „ездачка“ (когато жената е отгоре) е най-опасната за мъжа, тъй като по време на нея стават най-много фрактури на пениса. В проучването са участвали 42 „жертви“ с наранявания на половия член, 28 от които са били хетеросексуални.

След кратък разпит е установено, че най-често мъжете може да пострадат при три пози: мисионерска, кучешката и ездачка. 50 % от нараняванията на пениса се получават, когато тя е отгоре; 29% при кучешката секс поза и 21% при мисионерската.

Според изследователите, когато жената язди мъжа, тя контролира движенията и дори той да усети болка, трудно може да я спре навреме. Фрактурите се получават, когато пенисът е в ерекция и получи силен натиск (най-често в средата), което дори може да доведе до счупване при силен натиск или рязка промяна на ъгъла.

Някои от пострадалите мъже се кълнат, че са чули пращене по време на акта, след което са усетили адска болка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
Анонимен ( преди 9 години )
Това е вярно, на мен са ми го чупли многократно, но уверявам ви,много е приятно....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар