IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо е толкова лесно да изневерите на музикален фестивал

5 юли 2015 14 00

Позволено ли е?

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд на фестивала "Коачела"; Снимка; Splash News

Иън Сомърхолдър и Ники Рийд на фестивала "Коачела"; Снимка; Splash News

Изкушенията от другия пол дебнат на всякъде, но има ситуации, в които контролът ви е почти невъзможен. Ашли Медисън е направила кратко изследване, според което музикалните фестивали като „Гластънбъри“ са сред „най-опасните“ места за вашия самоконтрол.

Малцина българи ще посетят популярното събитие, но пък и у нас има интересни музикални събития като „SPIRIT of Burgas“, които ще поставят на изпитание верността ви към половинката. Ето и защо е толкова лесно да кръшнете на подобни събития:

Либидото се покачва в летните нощи

Горещината кара хората да бъдат по-безгрижни и по-леко облечени. Накъдето и да се обърнете, виждате пищни деколтета, безкрайни бедра, плочки и бицепси и логично искате да ги оближете с език.

Музиката създава настроение

Музиката е мощно оръжие, което може да насочи мислите и желанията ви в конкретна посока – като например романтика или просто един бърз и вълнуващ секс с непознат/а.

Високият адреналин

По време на фестивалите, хората танцуват, което води до освобождаване на ендорфини, подобни на тези при секс. Когато последната песен е изпята и тълпата оредява, много от присъстващите искат да запазят за по-дълго тази опияненост.

Алкохолът

На някои им прилошава от алкохол, други стават сънливи, а трети разгонени! Ако вие сте от последните, то шансът да съгрешите е голям.

Нови лица

Всяка година на музикалните фестивали има познати, но и много нови лица, които могат да събудят интереса ви по един или друг начин. Освен това всички, събрали се там, са отишли с една идея – да се забавляват и да оставят реалността настрани, така вероятността да откликнат на флирта и предложението ви е огромна.

„Каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас“

Ние си нямаме Вегас, но всички вече посочени фактори предразполагат човешкото мислене в посока, че има правото да кръшне на музикален фестивал, без това да се отрази на връзката и отношенията му с половинката. Дали заради еуфорията или замъглената трезва преценка, но мнозина си мислят, че ще им бъде простено да изневерят, защото е еднократно и може да бъде забравено.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари