IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любимият плод издава какъв е сексуалният ви живот

7 септември 2016 15 00

Любителките на кивито – скандални в спалнята

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Напоследък стана доста модерно психолози и секс експерти да използват храната като знак за това какви са сексуалните предпочитания и активност на различните хора.

Може да прочетете куп материали, разкриващи как се развихря либидото на хората в зависимост от това каква пица или сладолед обича да хапва човек, а ето че Female First публикува и кратък анализ на това как подхождат дамите в спалнята според това кой е любимият им плод.

Ягоди – Вие сте страстна любовница и обичате динамичния секс, който кара кръвта ви да кипне. Ако не се изпотите както трябва, оставате разочарована.

Мандарина – Обичате да „разопаковате“ партньора си като коледен подарък. Падате си по интересните облекла и винаги се стараете да се появите в изкушаваща визия за половинката. Понякога дори искате от него да се облича за ролеви игри.

Грозде – Вие сте кралицата на бързия секс. Обичате той да е кратък, но много на често. Следвате философията, че количеството е по-важно от качеството.

Киви – Вие сте скандална, леко перверзна и много авантюристична в леглото. За вас няма табута нито срам, когато сте в спалнята.

Банани – Обичате да го провокирате и дразните, докато му позволите да ви докосне. Искате той да полудее от страст преди да стигнете към същинската част.

Ябълки – Обожавате любовната предигра и ѝ отделяте много време.

Сливи – Обичате да задоволявате мъжа си орално и винаги отделяте достатъчно внимание на „малкия му приятел“ преди да преминете към същинския акт. Мъжете ви обожават заради вашата готовност да ги обгрижите орално.

Праскови – Имате фетиш към мъжки дупета. Обичате да ги стискате и да изследвате формите им.

Боровинки – Използвате секса, за да свалите напрежението. Това е вашият начин да се справите със стреса, тъгата и лошото настроение.

Ананас – Мъжете трябва доста да се постараят, за да ви вкарат в спалнята. Но веднъж стигнете ли дотам, после остават напълно удовлетворени и се връщат за още.

 

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари