IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво разкрива десертът за сексуалния ви живот

5 ноември 2016 14 15

Шоколад или сладолед?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Как се храниш, за да ти кажа какъв си? Маниерите на масата определено говорят много за човека, вкусовите му предпочитания също. Според редакторката във femalefirst.co.uk Луси Мур десертът е голям издайник на сексуалното поведение на всеки от нас.

Ето и каква според нея е връзката любим десерт – секс:

Шоколадова торта – пристрастеността ви към шоколада е достигнала тревожни нива и вие дори се опитвате да го включите в секса като аромат, лубрикант и т. н.

Сорбет – харесвате по-романтичните изпълнения в спалнята и винаги се стараете и обстановката да е такава – приглушена светлина, ароматни свещи, меки възглавници. Вярвате, че сексът е много интимен акт, който сближава и никога не оставате безразлична към партньорите си.

Чийзкейк – Обичате да смесвате сладко със солено, а в секса нежност и грубост. Често прибягвате до ролеви игри, които много ви възбуждат.

Брауни – Опитвате се да убедите тези около вас, че не изпитвате емоции по време на секс, но и тайно се надявате мъжът да направи нещо романтично с вас и да ви потърси отново и отново.

Пай – нямате никакви претенции къде ще правите секс – в колата, в асансьора, в тоалетната на някое заведение или в банята на приятели. Обичате спонтанните неща и имате доста високо либидо.

Крем брюле – Падате си по БДСМ и по-точно по връзването. Обичате партньори доминанти в секса и сте готови да експериментирате.

Сладолед – Обичате да експериментирате различни неща в спалнята особено със секс играчки. Кубчетата лед също ви действат доста възбуждащо и всичко, което дразни тялото.

Ябълков пай – Харесвате си секса в легло и то добре аранжирано със сатенени чаршафи и други материи, които се докосват нежно до тялото.

Пудинг – не приемате секса насериозно и често много се смеете, докато го практикувате. Дори да се случи нещо засрамващо или комично, успявате да го игнорирате с усмивка и да продължите напред.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )