IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да направите спермата си по-вкусна и ароматна

24 март 2017 16 40

И тя с голямо удоволствие ще ви прави орална любов

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Оралната любов определено не е любимото занимание на дамите в секса. Тези, които за пръв път изследват мъжките интимни части с език пък често са изключително скептични и дори боязливи към самата идея. Те си представят, че под бельото се крие една „миризлива бомба“ дори мъжът да се е къпал, самата мисъл, че евентуално трябва да усетят вкуса и мириса на спермата ги ужасява.

Истината е, че има трикове един мъж да направи своята семенна течност по-вкусна и ароматна и те са доста прости, убедена е Ава Кедул, секс експерт и основател на сайта Sexpert.com. Ето и нейните предложения:

1. Пийте повече вода

Изследвания показват, че 90% от спермата представлява вода. Ако пиете повече вода, ще увеличите семенната си течност и ще я направите по-малко миризлива.

2. Яжте плодове

Сладки плодове като ананас, пъпеши, ягоди, боровинки съдържат фруктоза, която ще промени не само аромата, но и вкуса на спермата ви и тя ще се подслади.

3. Консумирайте храни, богати на хлорофил

Храните, които са богати на хлорофил са известни със свойството си да подобряват миризмата на мъжката семенна течност. Заложете на целина, магданоз, спанак и зеле.

4. Не на алкохола, наркотиците и цигарите

И трите вредни навика оказват влияние не само върху представянето ви под завивките, а и на вкуса и аромата на спермата ви. Тя става по-горчива и киселинна.

5. Не на червеното месо, чесъна и млечните продукти преди секс

Червеното месо, чесънът и млечните продукти правят вкуса на спермата по-солен. Ако искате вашата половинка да не прави ужасени физиономии докато ви показва оралните си умения, по-добре се въздържайте от тази храна няколко часа преди любовната игра. Що се касае до чесъна – той е истински страстоубиец и то дори с една целувка!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари