IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 прости стъпки за големия оргазъм

7 май 2017 15 15

Лесбийските и бисексуалните дами са по-задоволени в леглото

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Да, знаем, че красотата и удоволствието в секса е пътят, а не крайната цел и все пак коя жена не иска да получи и оргазъм? Според науката това въобще не е толкова трудно, колкото плашат горките мъже, а е резултат от три прости стъпки, твърди материал, публикуван в Archives of Sexual Behavior.

За изследването, учените са се позовавали на онлайн проучване, в което участие са взели 52 000 души – гейове, лесбийки, бисексуални и хетеросексуални мъже и жени на възраст между 18 и 65 години. Те са отговаряли на въпроси свързани със сексуалния им живот, като например колко често са получавали оргазъм по време на секс с партньора.

Участниците е трябвало да отговарят по петобалната схема, като 1 означава „никога“, а 5 „винаги“. Забавен факт: хетеросексуалните жени най-рядко достигат оргазъм в сравнение с лесбийките и бисексуалните! За да разберат кои фактори се отнасят пряко към достигането на оргазъм, изследователите са разпитали участниците колко често получават орален секс и колко удовлетворени са от връзката си.

Създателите на проучването открили, че лесбийките и бисексуалните, които получавали оргазъм почти всеки път по време на оралните ласки:

1. Правят повече орален секс.

2. Сексуалните им интеракции траят повече от 15 минути.

3. Казват в прав текст какво искат в секса.

4. Правят комплименти на партньорите си за техните сексуални умения.

5. Подгряват половинките си със секстинг (изпращане на сексуални съобщения и кадри по телефона).

6. Носят секси бельо.

7. Пробват нови пози.

8. Експериментират с анална стимулация.

9. Разкриват на партньора сексуалните си фантазии.

10. Говорят мръснишки и изразяват любовта си към другия вербално по време на акта.

11. Те са по-удовлетворени от връзката си. Добрата новина за хетеросексуалните жени е, че и те може да получават по-често оргазъм. Достатъчно е да се предприемат следните три стъпки: орален секс, ръчна генитална стимулация и дълбоко целуване. Това е достатъчно да подготви 80 % от хетеросексуалните дами за оргазма при проникване (а при късметлийките с опитни партньори и по време на самата предигра).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари