IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е общото между жените, които изневеряват

1 юли 2017 15 15

Тялото им реагира по определен начин, следете го

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Няма научна методика, с която да може да предвидите дали гаджето/съпругата ви ще ви бъде вярна, но учените излязоха с теория за общото между дамите, които кръшкат. И това е симулираният оргазъм, убедени са авторите на „Human Female Orgasm As Evolved Signal“.

„Фалшивият оргазъм се асоциира с женската изневяра и сексуална незадоволеност от страна на жената във връзката“, твърдят те.

Направено е проучване, в което участие са взели над 700 жени. Тези които признали, че симулират оргазъм, отговорили и положително на въпроса дали изневеряват и дали се замислят за това. Интересното е, че често половинките на тези жени вярват, че задоволяват напълно партньорките си. 85% от мъжете са убедени, че са на ниво в леглото и успяват да доведат половинката си до върха, твърди национално американско проучване на сексуалното здраве и поведение.

Най-добрият начин да разберете дали тя симулира оргазъм е като се научите да разпознавате кога получава истински оргазъм. Сигналите за това са видими малко преди достигане на върха.

„Дланите са горещи, а долната част на корема топла. Погледът е почти изцъклен, сякаш е омагьосана, а тялото се отпуска като желе“, твърди в книгата си The Tao of Love and Sex авторката Йолан Чанг. В добавка следете за :  

- забързано дишане;

- учестяване на сърдечния ритъм;

- видимо затопляне на цялото тяло;

- стягане на коремните мускули;

- пулсиране и стягане на вагиналните мускули.

По време на оргазъм матката и вагината получава средно между 10-15 контракции, всяка от които продължава около 8/10 от секундата. Ректалният сфинктер също получава контракции – между 2 и 5. По време на всички тези контракции цялото тяло се напряга и много от мускулите се свиват в спазми, включително тези на ръцете, краката, врата и лицето.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари