IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво разкрива за вас сексуалната ви фантазия

2 септември 2017 15 15

Фантазирате ли за по-малък мъж... или за тройка?!

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Фантазирането е подсъзнателен акт, който обаче издава интересни неща за всяка личност. Колкото по-нестандартна е фантазията, толкова по-незадоволени очаквания има въпросната личност...особено ако става въпрос за активиране на сексуалното въображение.

Имайте предвид, че няма правило за фантазиите и те се интерпретират индивидуално и все пак...

Мечтаете да бъдете неустоима

Всяка жена мечтае да бъде желана от много мъже. Някои се придържат към платоническото възхищение, други мислено влизат в образа на секс тигрици, които оставят силния пол без дъх във всяко едно отношение.
Според психолозите подобни фантазии разкриват подсъзнателния страх и липса на достатъчно мъжко внимание.

Доминиране над мъжа

Подобна фантазия е рядко срещана. Тя се появява най-вече у жени, които по цял ден търпят други претенции и оставят да бъдат мачкани. Желанието им да контролират секса, показва като цяло желанието им за контрол.

Секс с непознат, докато партньорът гледа

Това показва три неща:
1.Въросният партньор не може да задоволи половинката си.
2.Имате силен сексуален апетит.
3.Иска ви се той да види колко сте секси, което не му се отдава, докато участва в акта.

Пляскане

Пляскането в секса е свързвано с удоволствие и доминация. Дамите, които фантазират, че ги пляскат с ръце, камшици и т.н. искат мъжете им да бъдат по-агресивни и доминиращи.

Стриптийз

Фантазиите за стриптийз пред партньора или друга публика показват желание за себеизява и оценка. Това е нарцистична фантазия и дамата, у която се появява, се чувства недооценена и желае да получи повече внимание и комплименти.

Тройка

Дамите , които мечтаят за тройки и оргии са склонни към воайорство и ексхибиционизъм. Те също така са егоистични натури (ако тройката е с двама мъже) и копнеят постоянно да получават мъжкото внимание наоколо.

Секс с по-малък или по-голям мъж

Тази фантазия е продиктувана от егото, желанието на една жена да си докаже, че още я бива и може да възбуди всеки тип мъже.

Секс с непознат

В тази фантазия не е важен мъжът, а самият факт, че жената е с човек, който не знае нищо за нея, няма да я съди и няма да я поставя в някакви рамки. Фантазията издава желание за първичност и свобода.

Секс на публично място

Ако една дама фантазира, че прави секс на публично място, това означава, че тя е бунтарка по душа. Това предполага и че жената копнее да демонстрира на всички сексуалните си умения и се възбужда от воайорство и ексхибиционизъм.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари