IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правилният начин да мастурбирате  

29 септември 2017 15 00

За да бъде изживяването максимално пълноценно

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

Мастурбирането е нещо, което мъжете откриват и в което се самоусъвършенстват сами. Това е напълно нормален навик и повечето представители на силния пол го практикуват редовно. И все пак, като всяко друго действие и то може да бъде извършено правилно и не съвсем.
Вземете предвид следното:

Пристрастеност към порното

Ако сте от онези, които не могат да се възбудят без да гледат порно, това е индикация, че може би сте пристрастени към него. Време е да освежите мозъка и да стимулирате либидото по друг начин. Изолирайте порното от живота си за определен период от време и опитайте да мастурбирате като се вдъхновите от други неща. Периодът на въздържание от порно може да варира от няколко седмици до няколко месеца. Важното е мозъкът ви да престане да асоциира мастурбирането с порно.

Направете го по-реално

В порнофилмите нещата се случват по определен не особено реалистичен начин. Това изгражда у вас определени очаквания и сексуални предпочитания, които след това могат да не бъдат разбрани и споделени от нежния пол и вие да имате проблем с ерекцията.
Не вярвайте на всичко, което виждате и не посягайте към химии в стремежа си да копирате случващото се в този тип продукция за възрастни.

Опитайте телефонен секс

Ако имате връзка на разстояние или партньорката ви временно е далече, може да поддържате искрата с телефонен секс. Това ще направи въображението ви по-реалистично и едновременно с това ще можете да развихрите фантазията си.

Включете лубрикант

Лубрикацията е важна в процеса на мастурбация, тъй като „хлъзгавият“ ефект ще ви помогне да достигнете по-бързо върха и то без да претриете или нараните кожата. Не се притеснявайте да използвате лубриканти.

Не се престаравайте

Ако мастурбирате за пръв път без помощта на порно, бъдете с по-ниски очаквания. Опитвате се да намерите друг начин да стимулирате либидото си, така че нещата може да се получат по-бавно и с по-ниска интензивност.
Запомнете, че никой не ви наблюдава, нито ви съди и крайната ви цел е да направите изживяването възможно най-естествено.

Карайте полека

Когато става въпрос за реален секс, преждевременната еякулация ще направи изживяването крайно незадоволително за партньорката ви. Контролът върху изпразването се учи чрез мастурбиране. За целта тренирайте да задържате ерекцията си поне 10-15 минути, колкото са необходими на една жена, за да се подготви за оргазма (времето включва предигра, клиторна стимулация и самото проникване).

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари