IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво да правите, ако кондомът се заклещи във вас

24 ноември 2017 16 00

Без паника, опитайте да го извадите сами

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Сексът е хубав, здравословен, страстен, задоволителен, но понякога може да бъде и твърде конфузен. От една страна се обменят доста течности, гледате се почти под микроскоп, както майка ви е родила и нерядко изпадате в стресови ситуации... като тази, в която презервативът остава във вагината ви.

Дишайте! Няма нищо непоправимо.

1. Без паника. Ситуацията е нелепа, но никой не умира, така че се вземете в ръце и не изпадайте в истерия. Презервативът няма да се загуби във вагината ви.

2. Клякайте. Клековете помагат да избутате това, което се е наместило в интимните ви части.

3. Помогнете си със стол. Стъпете на частта за сядане с крака и започнете да се навеждате напред. Това помага да избутате презерватива, както клековете.

4. Помощ от партньора. Ситуацията е неловка, но няма място за срам. Дори да не се познавате отдавна с човека, чийто презерватив е заседнал във вас, го помолете да опита той да го извади с пръсти.

5. Посетете гинеколог. Ако сами не сте се справили със ситуацията, вероятно защото кондомът се е забутал на дълбоко, отидете на лекар, за да го махне и да огледа дали има някакви щети като инфекции, зачервяване и т. н.

6. Вземете хапче. Превантивна мярка за нежелана бременност. Презервативът може да съдържа семенна течност, която да се „разлее“. Ако вече не взимате някакви противозачатъчни или не сте взели други мерки, не рискувайте.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари