IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светът на „новите“ жени

2 април 2013 05 20

Които в Америка ( и не само) често определят като „к*чки“

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Едно време думата „к*чка" се считаше за обида. Днес има доста по-обидни неща, а и това определение започва да се носи с гордост и е признак за сила и независимост... поне според някои автори на жанра чиклит.

В този технологичен свят става все по-трудно да накараш някой да прочете точно твоята книга. Повечето специалисти в сферата на рекламата и маркетинга смятат, че една провокация в името или визията би свършила чудесна работа за пласирането на продукта. И вероятно са прави.

В издателския свят, очевидно провокацията се крие в думата „к*чка".

Един поглед към издадените книги, навежда на мисълта, че всички жени са „к*чки". И това не цели да ги обиди, а напротив. Да ги накара да се гордеят. Защото в Америка к*чките са силни, независими и се „отличава" със следните си действия:

Пестят

Вие пестите ли? Защото според Розалин Хофман може да пестите като к*чка и това ще разберете от книгата „Bitches on a Budjet".

Снимка: Amazon

Омъжват се

Но не точно като останалите булки. За да разберете как, очевидно трябва да разгърнете страниците на „The Bitch's Bridal Bible".

Снимка: Amazon

Отслабват

Защото те трябва да манипулират останалите да изпълняват желанията им и да става на тяхното. К*чката трябва да бъде неотразима, а ето и един наръчник от Рори Фрийдман и Ким Барнойн: „Skinny Bitch".

Снимка: Amazon

Ходят на йога (където получават просветление)

Честно? Ама те не са чак толкова необикновени... или пък грешим? Каква точно йога практикуват, разкрива Сюзън Морисън в книгата си „Yoga Bitch".

Снимка: Amazon

Тичат

Не е само йогата... к*чката може и да тича. Ако и вие тичате, трябва да идете на лекар да видите дали случайно не сте „к*чка" :) Или просто ще го разберете от книгата „Run Fat Bitch! Run!".

Снимка: Amazon

Просто са щастливи

Сериозно? Всички щастливи жени ли са к*чки?

Отговорът се крие в „Happy Bitch".

Снимка: Amazon

Правят секс

Дали го правят само кучешката? Какво се случва в спалнята на к*чката разказва Елизабет Хилтс в „The Bitch in The Bedroom".

Снимка: Amazon

Ходят по срещи

За да демонстрират какви „к*чки" са, очевидно. Може би ще ги разпознаете като научите техните правила от книгата „The Inner Bitch Guide to Men", отново на Елизабет Хилтс. 

Снимка: Amazon

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари