IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Филмът „Нимфоманката“ се рекламира с множество оргазми

12 октомври 2013 09 35

Режисьорът Ларс фон Триер представя бъдещата си лента с куп звезди, заснети в сюблимен момент

Ума Търман, Снимка: nympfomaniacthemovie.com

Ума Търман, Снимка: nympfomaniacthemovie.com

Филмите на Ларс фон Триер са известни със своята провокативност. Постерите му също не правят изключение. Най-новият му филм „Нимфоманката“ предизвиква внимание не само със звездния актьорски състав, интересното заглавие, а и с рекламните си постери.

На тях може да видите звездите Шарлот Генсбур, Шая Лебьоф, Уилям Дефо, Стелан Скарсгард, който работи с режисьора в предходния „Меланхолия“, Ума Търман, Крисчън Слейтър и др. в момента на техния оргазъм.

Сюжетът е разделен на осем части, в които се проследява сексуалното развитие на главната героиня (Генсбур) от детството до 50-ия ѝ рожден ден. Тя се среща с по-възрастен мъж (Скарсгард), пред когото изповядва живота си, след като той я намира пребита в една алея.

Фон Триер твърди, че лентата ще бъде „хардкор“ и едновременно с това не толкова порнографска. Но в нея ще има много секс сцени, които граничат с нежната интимност и по-грубата страст.

До момента има три тийзъра на продукцията, но няма конкретна дата за излизането ѝ на голям екран. Предполага се, че лентата ще бъде представена на следващия фестивал в Кан.

Вижте провокативните постери в галерията ни, които дават само бегла представа какво да очаквате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари