IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На помощ идва Холзи: Певицата плати акт на своя фенка

23 май 2019 14 40

Франческа карала с превишена скорост заради новата песен Nightmare

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Едно от най-приятните неща по време на шофиране е по радиото да пуснат любимата ти песен. Тогава забравяш за трафика, за некоректните шофьори и просто се наслаждаваш на изпълнението. Понякога обаче по този начин можеш да си навлечеш неприятности.

Точно това се случило с Франческа, която получила глоба. „Карайки към вкъщи, бях спряна за превишена скорост. Бях доста близо да си призная, че причината за това е новата песен на Холзи“, написа тя в туитър.

Песента Nightmare излезе на пазара на 17-и май и бързо набра популярност. Само за шест дни тя вече е гледана повече от 16 млн. пъти.

Снимка: Reuters

Коментарът не остана незабелязан и скоро момичето получи отговор от певицата, която предложи да плати глобата ѝ. И изглежда, че е удържала на думата си, защото Франческа по-късно публикува снимка, на която се вижда, че в сметката й са постъпили 250 долара. Щастливата фенка публикува в Туитър съобщение, с което благодари на своя идол. „Не мога да опиша колко съм благодарна. Холзи, ти си невероятна“.

Снимка: Reuters

Щедрият акт породи и някои шеги в социалните мрежи. Някои от феновете на певицата я помолиха да им изплати дълговете по кредитните карти, защото по време на пазаруването си са слушали песните ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари