IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова „фасада“ за предметите от бита

27 юни 2014 11 20

Поглед отвъд баналното

Снимка: gilbert-legrand.com

Снимка: gilbert-legrand.com

Представяме ви една колекция от предмети от бита, които са трансформирани в причудливи образи. Тази идея е на френския художник Гилбер Льогран, който е решил да създаде нови лица на най-скучните предмети от нашето ежедневие.

Авторът е изрисувал умело различни домакински предмети, използвайки естествения им контур, за да създаде формата на своите нови нереални герои. Например влакната на четката изведнъж стават коса на главата на някого, докато куката на закачалка става опашката на мишката.

Илюстраторът по професия Льогран прави това нетипично изкуство вече в продължение на 10 години, като неговите възхитителни странни хора и животни могат да бъдат открити в неща като хилка за пинг-понг, кранове за вода, панти на врати, закачалка за дрехи и т. н.

Работата на художника редовно е излагана в различни арт центрове из цяла Франция, за радост на деца и възрастни. Определено скулптурите на Льогран ни насърчават да погледнем отвъд това, което виждаме, защото вдъхновението е навсякъде!

Вижте снимки от работата на художника в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )