IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъж се трансформира в жени знаменитости

15 октомври 2014 12 07

Грим и опитна ръка могат да направят чудеса

Паоло Балестерос като Марая Кери; Снимка: Paolo Ballesteros

Паоло Балестерос като Марая Кери; Снимка: Paolo Ballesteros

Вероятно сте виждали снимки на известни дами със и без грим. При някои разликата е огромна, а при други не чак толкова. Истината е, че когато основата е достатъчно привлекателна, жената няма нужда от „смяна на самоличността“, а само от подчертаване на силните черти на лицето.

Силата на грима спокойно може да се конкурира с тази на Фотошоп. Убедени сме в това, особено след като видяхме трансформацията на филипинеца Паоло Балестерос. Той е актьор и телевизионен водещ, но в свободното си време обича да влиза в образа на известни знаменитости от шоубизнеса.

В поредица от снимки Паоло се превъплъщава като актриси и певици, сред които Риана, Никол Кидман, Ким Кардашян, Бионсе и много други. Интересното е, че той придобива техния външен вид само с помощта на грим, акцентирайки на определени свои черти и „прикривайки“ други. Резултатът е повече от добър!

Влезте в нашата галерия и се убедете сами.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари