IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Градската джунгла на Moncler за пролет-лято 2014

9 октомври 2013 09 00

Червени сирени, горили и джунгла показа на подиума Джамбатиста Вали

Снимка: moncler.com

Снимка: moncler.com

Свикнали сме на изненадващите модни презентации, които организират големите модни марки за представянето на новите си колекции. Били сме свидетели на снежни виелици, пренасяли са ни на друга планета, модели са били извеждани на подиума с асансьори или дефилирали под музикалния съпровод на световноизвестни музикални групи.

Френската модна марка Moncler под ръководството на неповторимия си креативен директор Джамбатиста Вали успя да ни впечатли наистина и по-точно дефилето Gamme Rouge, което представи колекцията пролет-лято 2014 по време на Седмицата на модата в Париж.


Италианецът ни отведе в дълбоката джунгла с висящи зелени лиани и провокиращо усещане за опасност под звуците на сирени. На фона на тази атмосфера няма как да не ни разтърси цялата нова колекция – модели за сафари от спортни къси панталони и якета, рокли с пера, дълги туники и мантии, големи качулки и сандали с много връзки.

Снимка: moncler.com

Принтовете са от окраски на животни като леопард, зебра, змия и жираф, отпечатани по роклите, панталоните и туниките. Настроението пресъздава и ритъма на града, след като на подиума нахлуват скейтбордисти, които пресичат джунглата, а горили се разхождат по градските улици с настилка от паваж. Моделите – атлетични и излъчващи здраве, каквато всъщност е цялата концепция на модната марка Moncler.

Ревюто бе уважено от светски личности като Франка Созани (главен редактор на Vogue Италия), Джована Баталия, Ана Дело Русо, Стефано Тонки, Бианка Брандолини, актрисата Виржини Льодоайен.

Вижте още снимки от ревюто в галерията ни.

Автор на статията:
Люба Вангелова

КоментариКоментари