Вход / Регистрация

Еротичният масаж

Ако жената е под стрес, уморена или се чувства некомфортно по време на секс, тя никога няма да достигне до оргазъм. Накарайте жената да се чувства спокойна, отпусната и обичана и нейните шансове да изпита оргазъм определено ще нараснат.

Но как точно ще постигнете това? Разбира се, повечето жени обичат да бъдат глезени, така че защо не я изненадате с еротичен масаж?
Това е един романтичен начин да осигурите на партньора си възможно най-голямото удоволствие от вашата сексуална среща.
Затова запалете няколко свещи, пуснете отпускаща музика и приложете изкуството на еротичния масаж.

Какво представлява еротичният масаж ?

Еротичният масаж е много по-различен от обикновения масаж на гърба. По време на еротичния масаж партньорката ви е гола. Това е много по-лесно за масажиращия, тъй като може да достигне до всички правилни зони, от които може да се извлече сексуално удоволствие.

Еротичният масаж обикновено се прави като прелюдия, която ще ви отведе до оргазма, но без полово сношение.

Сега ще ви опишем изкуството на това удоволствие стъпка по стъпка

Стъпка 1. Подгответе обстановката. Намалете осветлението, запалете няколко ароматни свещи, дори може да си сипете малко вино. Направете обстановката възможно най-романтична и отпускаща.

Стъпка 2. Накарайте партньорката си да легне гола на легло или масажна маса.

Стъпка 3.Със затоплено масажно масло /бебешко олио/ масажирайте гърба й, краката, стъпалата и ръцете. Използвайте стабилни движения, за да отпуснете партньора си, но не го правете прекалено силно. Масажирайте по-скоро с тежестта на тялото си, отколкото с тежестта на ръцете си.

Стъпка 4. Помолете партньорката си да легне по гръб.

Стъпка 5. Наблюдавайте нежно партньорката си. Tова ще повиши нейното чувство на сигурност и спокойствие по време на масажа

Стъпка 6.Със затопленото олио масажирайте с цели длани гърдите й.

Стъпка 7. Плъзнете се по краката й и вътрешната част на бедрата.

Време е да се фокусирате върху половите органи, като редувате с периодични плъзгания нагоре-надолу по тялото и да редувате различните усещания.

Стъпка 8. Масажирайте клитора й. Може да започнете бавно и нежно, като преди това намажете пръста си лубрикант (ако е необходимо).

Стъпка 9. Масажирайте нейната G точка. Ако искате да подразните най-чувствителни й зони, продължете към G точката ( зоната на около 5 см на предната стена на вагината). Използвайте един или два пръста, намазани с лубрикант, правете ритмични движения с ръката във вагината или намерете G точката и я разтривайте кръгово.

След това вие и вашата партньорка може да решите дали да продължите със сексуален акт, или пък с еротичния масаж, като се опитате да достигнете оргазъм без сексуално общуване.Коментари (4)
:) ( преди 2 години )

tochno tova bi iskala edna jena

9 0
:) ( преди 2 години )

tochno tova bi iskala edna jena

4 0
.. ( преди 2 години )

zvu4i super

4 0
Коментирай
Потребител:
Текст:

Моля, въведете кода в полето * 


Какво трябва да знае всяка двойка за връзките Какво трябва да знае всяка двойка за връзките
Именно това ще помогне на партньорите да поддържат едни прекрасни взаимоотношения

Нещата, които една жена никога не трябва да прави за един мъж Нещата, които една жена никога не трябва да прави за един мъж
Има неща, които дамите просто не трябва да жертват в името на любовта

Половината от еротичните съобщения са лъжа Половината от еротичните съобщения са лъжа
Дали наистина носите секси бельо или всъщност в този момент разхождате кучето?

Виж още