IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

12 неща, които мъжете не знаят за жените

28 януари 2012 12 00

Няколко истини за нежния пол, с които мъжете трябва да са наясно

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Жената е сложна  по своята същност. Нейните мисли и чувства са трудни за разгадаване и на мъжете не им е особено лесно да разберат какво точно иска, очаква или харесва тяхната половинка.

Затова нежният пол се притече на помощ. Ето истината за някои неща, които мъжете разбират погрешно. Жените споделиха искрено и лично:

1. „ Мъж, който ми направи вкусни бъркани яйца, би ме накарал да се влюбя в него."

2. „Понякога, когато правим секс с вас, го правим, само за да запазим мира, не защото ни се иска."

3. „Когато настояваме да платим нашата част от сметката, това означава, че не гледаме на вас като на обект на желанията ни."

4. „Може пред вас да казваме, че мразим порно, но когато не сте наоколо, си позволяваме отвреме-навреме да погледаме."

5. „Когато ни попитате дали сме добре и ви отговорим с „Добре съм", лъжем. Истината е, че очакваме от вас да усетите, че нещо не е наред. Да, очакваме от вас да четете мисли!"

6. „Не, пенисът ти не е голям. Той е със среден размер и мисля, че е перфектен!"

7. „Задавайте ни въпроси...свързани с работата ни, денят ни, любимата ни ваканция, семейството ни, убежденията ни. Това ни говори, че се интересувате от нас и ни прави сигурни в чувствата ви."

8. „Ние също се възбуждаме сексуално! Само защото не мислим за секс по цял ден и цяла нощ, не означава, че не мислим за това изобщо."

9. „Ние сме силни. Можем да понесем всички проблеми, с които нашите приятели и семейство ни засипват, раждаме и издържаме на болезнени спазми по няколко дни в месеца. Но също така, имаме нужда отвреме навреме да бъдем и обгрижвани. Така че, мъже, разчитаме на вас!"

10. „Не всички жени страдат от ПМС. При мен няма абсолютно никаква промяна преди цикъла, по време и след него".

11. „Мразим, когато не зачитате мнението и емоциите ни с коментара „В цикъл ли си?". Това е възможно най-неприятното нещо, което може да направите и незабавно ще покаже на една жена, че не я уважавате."

12. „Жените обичат малките жестове точно толкова, колкото и големите. Дори повече."

Автор на статията:
Диана Йорданова

КоментариКоментари

ani ( преди 12 години )
Все пак мъжете си остават деца и могат да те обичат всеотдайно стига даги разбираш и да могат да ти се доверят Жената може да му бъде най -добър приятел и любовницаТогава защо ще му е просто друга щом няма да е всичко това Пусни питомното че да гониш дивото ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Мъж ( преди 12 години )
Глупави статии казвате... ОК! Но точно такива глупави статии понякога карат мъжете да се замислят, че не сте само 3 дупки! :) Приятен ден жени!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
сандра ( преди 12 години )
понякога е по-добре да няма нови статии, отколкото да чета глупави...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар